Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy wybaczyłyście?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-27, 18:45   #199
Hultaj
BAN stały

Dot.: Czy wybaczyłyście?

ja nie wiem, co Ty nie możesz pisać bez tych glupawych prześmiewczych emot?
Komu usiłujesz cos sprzedać, bo chyba nie czytającym, z których każdy swoje wie?
Człowiek jak nie powinien się opychac za specjalnie bo mu dupa urośnie, to nie robi tak:
, a ja to nie wcinam pizzy po północy.
Do np. głodówki po 18tej też się można znakomicie przyzwyczaić. ;-)

łajdak dla Ciebie, jakoś tam owszem, dla corki może być super. Co mają dzieci do łóżek rodziców to nie wiem.
Chociaż taki tatuś też potrafi np. olać wypad gdzieś z córką jak go poniesie do kochanki chcica, ale co tam. :P

Po drugie. Nie cechuje Cię żadne tolerancyjne podejście do zagadnienia, tylko wiesz dobrze, że miałas/masz 2 wyjścia. Albo gościa puścisz w trąbę, albo zostajesz i decydujesz, że przecież jest dżezi. Bo jak widac, on nie kochał Cię kiedyś przynajmniej na tyle, by darować sobie bzykanko na boku i nie miał ochoty rezygnować. No, może nawet nie zasugerowałaś czy nie mógłby olać przelatywania innych skoro Ty przecież, prawdaż, nie masz w poprzek, i piersi do kolan też jeszcze nie.
Albo od razu uznałas, że po co miałby kłamać. Patrz co przed chwilą. Bo nie chcesz, by on miał kochanki, nie prosisz go, zakładam, misiu moj, znajdź sobie jakąś, umówię się z nia na tenisa, ciasto podeslę, popsiapsiamy o tobie przy drinku, dawno nie miałam z kim pogadać.
Naprawdę, pod tym względem to jest dziwne podejście, ja Ci nie bedę wmawiać, że sobie brwi przez niego nadmiernie skubiesz a Ty nie lansuj, że az tak Ci to wali.
Miałaś prawdopodobnie wybór albo odejśc, albo brać co jest, no też mi wielka wolność.

Powiedz mi kobito, jak krowie na rowie, gdy on był z Tobą tych lat 5, i ciupciał w tym czasie 2 czy 4 kochanki, to wytlumacz mi, do czego Ty mu konkretnie bylaś potrzebna? Do pogadania to z palcem w nosie wystarczą funfle, ale już do posprzątania i poskładania koszul to trzeba by zapłacić, żeby ktoś przyszedł?

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-01-27 o 18:49
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując