Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-28, 06:40   #906
malina81
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ja również skorzystam z pomysłu. Tylko czy te kreski mają być równoległe, czy tak raczej "rozrzucone" po kartce?

Brombi, mam prośbę. Zmień mój wiek na liście. Od jakiegoś czasu mam już 26 lat

Mamusie, które przepajają swoje skarby, powiedzcie mi jak to dokładnie wygląda? Tzn, kiedy to robicie, co i w jakich ilościach podajecie?
Gucia ja do picia daje wodę mineralą niskomineralizowaną i przegotowaną (Żywiec Zdrój)- bez żadnych dodatków- nie daje glukozy bo nie chce przyzwyczajać do słodkego. Tomek czasami wypije 5ml-czasami 40ml naraz- nie zmuszam go wogóle a butelke z woda podaje między karmieniami i jak wypycha językiem tzn ze nie jest spragniony Czytałam że dzieci którym podaje sie słodkie napoje- typu herbatki czy glukoza piją bo to jest sodkie i jeszcze bardziej chce im sie pić a tak naprawde nie gasi pragnienia Mój Kuba pił te herbatki ale pokoi co Tomek na samej wodzie
Kropeczko zbieram sie powoli- ja sie zbieram a cała męska częsc jeszcze spi a o 9-tej musimy wyjechać
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora