Wątek
:
Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-01-28, 06:40
#
906
malina81
Zadomowienie
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez
gucia6
ja również skorzystam z pomysłu. Tylko czy te kreski mają być równoległe, czy tak raczej "rozrzucone" po kartce?
Brombi
, mam prośbę. Zmień mój wiek na liście. Od jakiegoś czasu mam już 26 lat
Mamusie, które przepajają swoje skarby, powiedzcie mi jak to dokładnie wygląda? Tzn, kiedy to robicie, co i w jakich ilościach podajecie?
Gucia
ja do picia daje wodę mineralą niskomineralizowaną i przegotowaną (Żywiec Zdrój)- bez żadnych dodatków- nie daje glukozy bo nie chce przyzwyczajać do słodkego. Tomek czasami wypije 5ml-czasami 40ml naraz- nie zmuszam go wogóle a butelke z woda podaje między karmieniami i jak wypycha językiem tzn ze nie jest spragniony
Czytałam że dzieci którym podaje sie słodkie napoje- typu herbatki czy glukoza piją bo to jest sodkie i jeszcze bardziej chce im sie pić a tak naprawde nie gasi pragnienia
Mój Kuba pił te herbatki ale pokoi co Tomek na samej wodzie
Kropeczko
zbieram sie powoli- ja sie zbieram a cała męska częsc jeszcze spi a o 9-tej musimy wyjechać
malina81
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do malina81
Znajdź więcej postów malina81