Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kobieta nie odczuwa przyjemności podczas stosunku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-28, 12:20   #91
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: Moja kobieta nie odczuwa przyjemności podczas stosunku!

Cytat:
Napisane przez onPoznan Pokaż wiadomość
Powiedziała, że nie ma po prostu ochoty. Wina padła z jej strony na tabletki "anty", więc od razu zaproponowałem, aby jest odstawić. Że wrócimy do prezerwatyw. Jednak boje się, co do tego pomysłu, bo wiem, ze po użyciu prezerwatywy bywało, że miała problemy. Jakies uczulenie, zapalenie itp. Jednak nie zawsze. Myślę, że trzeba przetestować kilka typów kondomów i sprawdzić, które będa dla niej najmniej "szkodliwe". Tylko histroia lubi się powtarzać, bo pamiętam, że od prezerwatyw nie odeszliśmy tylko i wyłacznie z powodu jej dolegliwości, ale tez nacisk był z mojej strony. Chodzi konkretnie o "jakość" doznań. Każdy facet powie, że prezerwatywa zdecydowanie zaniża doznania - i ja to zdecydowanie potwierdzam. Ale to nie najgorsze. Njgorszy jest ten okropny zapach! A już w ogóle, jak kupi się te zapachowe, smakowe itp. Zmieszanie smrodu gumy, oraz jakiś truskawek itp jest tragicznym połączeniem. Śmierdzi potem wręcz wszystko! Pamiętam, jak się zawsze męczyłem, żeby ręce domyć. Zobaczymy...

Ale co chciałem mówić. Tak szczerze powiem, że nie wierze za bardzo w ten tekst, że nie ma ochoty. Bo tak na prawdę, wystarczy, że zaczniemy się całować, zacznę dotykać jej pupy i minie kilka minut, mojej pannie (przepraszam za wyrażenie, ale to idealnie chyba określa sytuację) zaczyna cieknąć po nogach. Może ja to źle odbieram, nie wiem. Ona tłumaczy to taką reakcją, fizjologią... hmmm... ale z 2-giej strony skoro ja ją dotykam, a ona nie ma ochoty to skąd pojawia się podniecenie?? Może podam głupi przykład, ale w czasie gwałtu, napastnik dotyka kobietę w intymne miejsca - czy to powoduje u niej, że "robi się jej mokro"?? Nie sądzę, więc tu fizjologia nie ma raczej nic z tym wspólnego. Przykład trochę hardcore'owy, ale jedyny jaki przyszedł mi do głowy, ze kobieta uprawia seks, a wcale tego nie chce. Trochę to pokreciłem, ale w skrócie, nie jestem przekonany do tej jej braku ochoty, bo jeśli ja nie mam ochoty, to mnie nic nie podnieci - a myślę, że u kobiet jest to jeszcze bardziej wyraźne! Coś jeszcze ta moja piękna kręci, ale myślę, że z dnia na dzień, zacznę dowiadywać się coraz więcej

Powiem Ci tak z własnego przykładu. Ja mam naprawdę spory temperament. Uwielbiam eksperymentować i być aktywna. A tabletki tak źle na mnie wpłynęły (poza stanem depresyjnym), że przez miesiąc (a brałam je zaledwie 2 miesiące) mój facet miał raz na tydzień i po bożemu... Koszmar i dla mnie i dla niego.

A co do tego podniecenia... Niby było mokro, ale żeby mi się coś robić chciało poza leżeniem to niekoniecznie...

Odstawiłam, po miesiącu mniej więcej wszystko wróciło do normy. Stosujemy gumki (durexy bo mają łagodniejszy zapach i prawie całkiem ich nie czuć) i jest fajnie

Co do wypowiedzi wyżej niestety plastry to także hormony i mogą powodować spadek libido. Najlepiej tą kwestię przedyskutować z ginekologiem.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując