2010-01-28, 13:00
|
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez kochanie
Też tak u mnie było. Miałam certyfikat, więc mogłam te godziny wykorzystać na inne języki bez konieczności zdawania egzaminu. I dzięki temu nauczyłam się pisac po rosyjsku i poznałam kilka słów hiszpańskich 
|
U mnie na szczęście są dwa języki do wyboru, dzięki czemu nie muszę się uczyć okropnego angielskiego. Choć myślę, że spokojnie jestem na poziomie B1, więcej mi nie trzeba. Z francuskiego podobno C1, choć nigdy tego nie sprawdzałam, no i hiszpański A1/A2. 
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
No to moze ja nie trafiłam, mama ma rękę do grzebania i potrafi spędzić pare godzin w lumpku więc jets poza kategoriami 
|
Moja mama tak samo, ja niestety nic nie potrafię fajnego znaleźć. 
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx
Ice co do odżywki to ja całym sercem polecam Rimell Nail Rescue 2week treatment hardens nails skończył mi się niedawno NT a oglądając filmiki na Youtubie dziewczyny tam polecały tą odżywke stwierdziłam że kupie ją bo żal mi trochę pieniędzy na NT używam od 3 tygodni i jestem z niej bardzo zadowolona 
|
Również polecam tę odżywkę, jestem z niej bardzo zadowolona. 
Długo się nie odzywałam, a to dlatego, że mój laptop jest u lekarza, a na dodatek jestem w trakcie najgorszych egzaminów, choć jak na razie wszystko idzie dobrze.. i z 11 ocen mam na razie średnią 4,95 będzie tych ocen jeszcze 5, więc zobaczymy. 
Za 2h mam kolejny egzamin, trzymajcie kciuki.
|