Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co robicie zawodowo? kim jesteście? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-06-17, 11:01   #1
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

co robicie zawodowo? kim jesteście? :)

Właśnie tak czytam post Mandarynki i jest mi tak bardzo przykro, że w kraju dzieje się tak bardzo źle. Niestety ten problem poniekąd dotyczy również mnie i mojej rodziny. Niepewność jutra

Ale mam do Was Kochane inne pytanie. Napiszcie coś o sobie, kim jesteście z zawodu, czy realizujecie się w pracy, czy macie może własną firmę albo jakieś plany zawodowe??

Ja bardzo długo się miotałam, nie potrafiłam znaleźć się w tej dorosłej rzeczywistości. Studia germanistyczne, które dawały możliwość pracy - jednak wiedziałam, ze jako nauczycielka będę beznadziejna i nie zdecydowałam się na to.
Potem była szkoła charakteryzacji i praca - uwielbiałam to, ale niestety moja rodzina i sytuacja w niej oraz wyjazd za granicę były dla mnie ważniejsze niż moja zawodowa praca.

Na szczęście realizuję się teraz w wizażu.pl; To moja pasja, która przynosi mi mnóstwo radości. Niestety teraz muszę już oprócz pasji myśleć o dalszym rozwoju stron, a co się z tym wiąże - z uczynieniem z niej dochodowego biznesu.
Nie wiem jak sobie z tym poradzę. Mam mnóstwo planów, pomysłów. Ale czy jako business women sprawdzę się w tym wszystkim???

Gorąco Was wszystkie pozdrawiam i droga Wioletto, jak czytasz to, to odezwij się choć słówkiem i napisz, czy już u Ciebie lepiej

AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując