Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-28, 20:07   #4493
Koszkaa
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Myslisz ze nie mowilam? Myslisz ze to takie proste? Zmienic cos w jeden dzien cos co trwalo 4 lata? Pomysl troche. Wiem, ze latwo sie pisze. Kazdy jest madry dopoki sam ma czegos nie zrobic. Caly czas probuje. Mam go ostatnio czesto dosc, ale go kocham. Jak juz pisala gwiazdeczka wypalilam sie w tym zwiazku, ale to nie znaczy ze na pewno chce to skonczyc i to juz. Jakies uczucia we mnie pozostaja i na zawsze zostanie w moim sercu co by sie nie dzialo. Wiec nie powiem mu: ej mam Cie dosc, nie chce z Toba wychodzic, chce wychodzic sama. A Ty zajmij sie soba bo mam Cie gdzies... Porobuje to mu powoli i delikatnie uswiadomic.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cholerka dobrze gada, polac jej!

Ja rozumiem Koszke, pisala tu o sobie juz kiedys, ja tez taka bylam jak ona, a teraz moj TZ sie podobnie zachowuje. Nie jest latwo zmienic tak dlugotrwalego zachowania. EJ piszesz jakbys Ty nigdy nie byla w zwiazku dluzszym niz 2-3 lata i z ktorym nie wiazalas zadnej powaznej przyszlosci... Troche empatii. A mniej agresji.
Oby mój się nie zaczął tak zachowywać, bo bym chyba zwariowała
Ale to nie ten typ na szczęście. Jemu daleko od rzucania fochami no i ma swoje kochane treningi.
Madame znajdź mu jakieś zainteresowanie, może wtedy da Ci trochę wytchnienia