|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
Napisane przez TajemniczaPanna
|
ojj ... nie wiem czy wiem to o co Ci chodzi, ale jedno wiem napewno . a mianowicie wiem słońce, że muszę zacząć bardziej wyśilać swoją mózgownice . żeby Tobie dorównać . chociaż i tak nigdy dorównanie Toibie nie nastąpi <333
Cytat:
Napisane przez dreams_x33
okulary słoneczne - 10 zł.
basen - 100 zł
laptop - 5000 zł
takie słowa od Ciebie - bezcenne . ; *
kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . kocham . Ciebię .
<3
I kiedy już miała dopisywać happy end do historii jej życia skończył się tusz w długopisie..
|
a mi to dopiero niezłego zdziwa zorganizowałaś, kiedy już zorientowałam się, że to do mnie normalnie mnie zatkało. az widze sens by żyć <33 dziękuje
moje serducho należy do Ciebie 
. . .
"kocham Cię" jeden Sms, dziesięciu odbiorców: może to i praktyczne, ale za to chłodne i mało osobiste. Teraz już to wiem .
co robie ? chwilowo zajmuję się zaklinaniem w myślach Ciebie i całej otaczającej mnie żeczywistości.
wulkan zbędnych już uczuć.
chciałabym mieć nagrywarkę DVD do snów, mogłabym ogładać te nierealne wspólnie spędzone chwile z Tobą przez cały czas.
wieczorny brak weny się kłania 
Edytowane przez IhateU
Czas edycji: 2010-01-28 o 22:36
|