2006-04-21, 15:36
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Podkłady i pudry ktore nie "gryza" sie z filtrami
Cytat:
Napisane przez mentha
Tak się składa, że uwagi chocolatki były zasadne, ponieważ w wątku o makijażu i filtrach, a także wątku dla filtromaniaczek wymieniono jednak, wbrew temu co napisałaś w poście 3, podkłady bez talku i miki.
Po prostu nie zadałaś sobie trudu, by go przejrzeć – bo nie masz czasu. Mają go mieć inni, by odpowiadać na Twoje pytania i przedstawiać konkretną listę? Nie uważasz, że to trochę bezczelne postawienie sprawy?
No chyba, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i naprawdę nie znalazłaś potrzebnych informacji
|
Widze ze jednak dalej nie dotarło. Wiem ze byly tam podklady bez talku i miki ( wyobraz sobie - umiem czytac! szok?), ale bylo tez tam rowniez wymieniownych wiele podkladow w ktorych nie bylo zaznaczone ze nie zawieraja one tych skladnikow. I o nie mi chodzilo. Bo chciałam zgromadzic jak najwiekszą liste, zeby mozna bylo z czego wybierac.
I widze ze dalej sie tak zachowujesz - mowisz mi co ja sama robiłam, albo czego nie robiłam i dlaczego. Przepraszam bardzo, ale skad ty to wszystko mozesz wiedziec? Skoro jestes jasnowidzka to moze załoz gabinet wrozki i tam sie wyżywaj.
Cytat:
Napisane przez mentha
Rozdrażniło mnie Twoje zachowanie i ton wypowiedzi. O czym zresztą też już pisałam, niech zgadnę – nie chciało Ci się przeczytać, czy nie zrobiłaś tego ze zrozumieniem?
|
Jednak kariera wrozki nie jest dla ciebie - nie umiesz zgadywac
Cytat:
Napisane przez mentha
Forum jest bardzo przyjazne i można o wszystko pytać. Należy również przestrzegać jego regulaminu.
|
Skoro juz powołujesz sie na regulamin to moze spojrzysz na pkt.5.
Mowi Ci to cos?
Cytat:
Napisane przez mentha
Biedactwo...
Tylko nie przepraszaj w kolejnym poście za to, że żyjesz...
|
A znasz takie słowo jak "ironia"? Bo chyba nie.
Cytat:
Napisane przez mentha
Lolitko123, jeśli nie chcesz, żebym odbierała Ciebie jako strojącą fochy smarkulę, to daruj sobie ten protekcjonalny ton.
|
Moj ton wynika z tego jak ty sie do mnie odnosisz, a to w jaki sposob ty to robisz nie jest przyjaznym zachowaniem. I znow pkt 1 regulaminu - "Odnoś się do innych użytkowników Forum tak jak chcesz, aby odnoszono sie do ciebie." Skoro ty sie tak do mnie odnosisz to wnioskuje ze chcesz zeby sie tak do Ciebie tez odnoszono. Zreszta, mozesz uwazac mnie za kogo chcesz - nie rzuce sie z tego powodu z mostu.
I ta cała dyskusja jest bez sensu i do niczego nie prowadzi.
P.S podziomka - nie wiem po co, ale ja nie lubie jak ktos na mnie bezpodstawnie najezdza i mnie wyzywa..
|
|
|