Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 11:17   #1501
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wódkę to wzrośnie cena od marca. Do końca lutego będzie po starej cenie i tak samo papierosy. Wiem bo pracuję w sklepie :P
A nieprawda! U nas już wyprzedaże papierosów po starej cenie, bo od 1 lutego ceny wzrastają. Wiem, bo mój tata dużo pali i już ma zapas. Poza tym teściowa mówiła, że w hurtowniach jest taki rzut na papierosy, bo reszta już po nowej cenie
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
powiem Ci ze nie jestem pewna wiem ze w kilku miejscach szukal i nie bylo juz tej znizki ale nie wiem moze tam gdzie mieszkasz jest inaczej
Zadzwoniłam do naszej agentki i powiedziała, że to tylko niektóre towarzystwa ubezpieczeniowe tak karzą młodych kierowców. Ufff...
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ech, juz się gubię w tym wzroście cen
Co do alkoholi to my będziemy mieć tradycyjnie wódkę, winko i do tego jeszcze whisky, gina, martini, żubrówkę i szampana Jak na razie to wymyśliliśmy, ale jak pojedziemy się ozejrzeć za wókdę to moze jeszcze na cosik wpadniemy

My niestety nie znamy nikogo, kto mógłby nam pomóc Facet od sali dał nam namiary na tą hurtownię, ale nie tylko, że mają znacznie droższą wódkę (bo 3 zł na butelce to bardzo dużo), to jeszcze te opłakane gratisy Zobaczymy, bo nam powiedzą w sobotę. Muszę Piotrka pogonić, żeby sprawdził, czy jego ojciec ma kartę do Makro, bo tam możnaby też posprawdzać
Ale w Marko żeby kupić alkohol tanio trzeba mieć koncesję. W innym wypadku dają po cenie podobnej do tej w marketach. No chyba, że pracownik przymknie oko. My chcieliśmy w MArko, ale nam takiej informacji udzielili.
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora