|
Raczkowanie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez Esti10
szczesciara to tylko pozazdroscic 
|
No ja sie cieszę, bo mam dość płacenia po prawi 2000 zł/rok za samo OC. Teraz i tak ubezpieczamy na pół roku, bo chcemy w lipcu - sierpniu zmienić auto, ale mimo wszystko lepiej zapłacić 300 -400 zł za te pół roku ni np. 899, jak w 2009r. Gdybym w tym roku chciała na cały rok OC i AC to wyniosłoby mnie 1750, a w tamtyk roku za samo Oc miałam 1800 
Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa
Właśnie-najwazniejsze, żeby nie zabrakło 
My też liczyliśmy 0,5 na głowę, w butelkach 0,7 (chyba,że się będzie bardziej opłacać połówki).Będziemy mieć też kilka 0,5 na rozdanie gościom, tym co nie byli i ewentualne bramy.
Winko-tak z 20 butelek, bimber i siwuchę na stół wiejski.
Poprawiny...my mamy w zasadzie obiad i trochę wódki trzeba będzie.
Poza tym drugi dzień jest dedykowany "Tatom", bo jeden ma urodziny, drugi imieniny w okolicy naszego ślubu,więc pewnie będzie im miło-ale ciiiii  , bo to tajemnica 
|
Hehehe Mój TŻ się boi, że te 200 butelek to będzie za mało, bo my dużo znajomych i kolegów TŻta z jednostki zapraszamy (nasza grupa przyjaciół jest bardzo duża i nie mamy serca nikogo odrzucić). A Ci żołnierze to potrafią wypić i nie chcemy w nocy na stacje benzynową jechać po alkohol A musi jeszcze być na poprawiny, bo planujemy takie około 8 godzin.
Mój tato w dzień naszego śłubu kończy 50 lat I on stwierdziił, że nie będzie wódki kupował tylko właśnie bimber na wiejski stół Też musimy dla niego jakąś niespodziankę przygotować 
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Ostatnio w lidlu idziałam wyprzedaże papierosów, ale szczerze mówiąc nie pamiętam od kiedy będzie wzrost cen 
W każdym razie facet z tej hurtownii do której dzwoniliśmy powiedział, że jak już to będzie to wzrost o 20 groszy 
Mi babeczka właśnie powiedziała, że wszystko to zależy od ubezpieczalni, bo niektóre mają wiek nawet 29-30 lat!!!
O koncesji też słyszałam właśnie w przypadku Selgrosu, ale podobno na butelce to wychodzi 0,50 zł drożej, przynajmniej takiej informacji idzielili nam w Selgrosie, więc i tak taniej, niż u faceta w hurtownii.
Nie wiem tylko, z kim rozmawiać na temat alkoholu w takim wielkim markecie? Ze zwyklym sprzedawcą czy z kimś innym? 
|
Nie mam pojęcia z kim rozmawiać
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
|