Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Cudaczki Niemowlaczki 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 12:01   #906
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne Cudaczki Niemowlaczki 2009

Cytat:
Napisane przez tancerkaGd Pokaż wiadomość
Czy pomimo moich prób wyjaśnień, dociekania dlaczego jest tak a nie inaczej ktoś w tym towarzystwie jeszcze uważa , że jestem "durną babą" i lepiej żebym się już " nie wtrącała" ?
Proszę o szczere odpowiedzi. Bo po co mam tu zaśmiecać, po raz kolejny przypominać , że to nie ja się tu obrażam....
Jestem na tym forum od początku, jak tylko dowiedziałam się o ciąży, ale może jeśli komuś tu jeszcze wadzę to pora zakończyć pobyt w tym serwisie. Próbowałam rozwiązać problem,ale jak widać się nie da. tak więc jak to jest na prawdę? Jesteśmy tu zgodne, czy obrażając się obkręcamy kotka ogonkiem i wciskamy komuś innemu głupotę? Mylę się, czy nie? Jeśli tak to napiszcie. Wolę się usunąć w bok niż czytać , że jestem durna bo interesuje mnie fakt dlaczego ktoś komu opisałam swoje odczucia obiecał sobie, że już się do mnie nie odezwie

ok. to by było tyle... dręczyło mnie to całą noc dlatego zdecydowałam się napisać i wyrzucić to z siebie. Jeśli przeszkodziłam, wtrąciłam się itp. to przepraszam
Daj sobie spokój, nie masz się czym przejmować tylko takimi głupotami? .
Moim zdaniem wszystko wyjaśnione i jest jak najbardziej OK.
Wszystkie dalej się udzielamy jak do tej pory, nikt się nie obraża, nie usuwa. Wszystko wyjaśniłaś, ja też, nikt nie będzie mówił, że masz się nie wtrącać, po to jest forum otwarte, żeby każdy mógł się wypowiedzić na każdy temat. A to, że są różnice zdań to normalne .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując