2010-01-29, 11:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1680436 7]
u mnie krem odpada... jeszcze nie znalazłam takiego co by mnie nie uczulił... a próbowałam na prawdę wielu...[/QUOTE]
Mnie też większość uczula. A 99% i tak nie usuwa wszystkich włosów, tylko je osłabia tak, że robią się gumowe. 
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez kees26
Dziewczyny, kupujecie może monitor oddechu Angelcare? Ja ostatnio powiedziałam rodzicom i mężowi, że chcę to kupić, to spojrzeli na mnie jak na wariatkę...Czy to faktycznie przesada? 
|
Ja nie kupuję.
Gdyby mi to ktoś dał, pewnie bym przyjęła chętnie. Ale żeby wydać nie mam.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez cate_
A ja jestem po tej słynnej glukozie  i to całe 75g 
W smaku nawet nie jest takie złe, popijane wodą nawet da się wypić ale siedzenie 2 godz w laboratorium to już przesada i nawet wyjść nie można  siedzieć trzeba  no i oczywiście gdyby nie Tż to pewnie bym zemdlała ale na szczęście zdążył mnie wyprowadzić na świeże powietrze. Teraz mam tylko nadzieję, że wyniki będą dobre.
|
U mnie ludzie wychodzą.
Jak byłam ostatnio kobieta wypiła i wyszła na papieroska. Spotkałam ją na dworze... Ciekawe ile wykurzyła przez te dwie godziny.
|