Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 12:55   #4682
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
co tam piekne? u wszystkich juz dobrze? chyba tak bo widze ze tematy "nie na temat"

ja wczoraj milo sie zaskoczylam pojechalam do tż mielismy o 20 jechac do jego kumpli na ten mecz pilki recznej ogladac. a on mi mowi ze w sumie to poszlibysmy moze do kina bo ten mecz to i tak nieistotny bo awans i tak mamy. to ja heheh mowie ze chetnie o 21 byl juz ostatni seans (avatara) tosmy pojechali rejestracje interentowa tż zrobił na mnie dodajac.....swoje nazwisko tak jakbym juz mezatką z nim byla. hahaha wrocilam ledwno po polnocy. a tu juz sms ze tz wpada na sniadanie jaasne pewnie przyjezdza bo puste mieszkanie z tż bardzo dobrze.z tesciami jeszcze lepiej.

co do egzaminow to nie lubie sie nimi chwalic.nie lubie mowic kiedy mam i co dostalam. ( mimo ze w wiekszosci sa to oceny dobre i b. dobre) ale jakos uwazam ze to moja sprawa. nawet tż nie mowie o wszystkich. moze milo jest wiedziec ze dopytuje o ocene, ze trzyma kciuki, ale ja i tak uwazam ze pojde zalicze mam wpis i spoko. co to kogo obchodzi ;P

edit: juz doczytalam o klotni. ech dajcie spokoj. ze tez wam sie sie klocic
cudnie
o takim czymś ze strony mojego TŻta marzę.
w ogóle to zaczynam poważnie myśleć o rozstaniu.
długo by pisać o tym "dlaczego". w skrócie - wydaje mi się, że zwyczajnie nie pasujemy do siebie, że to jeszcze NIE TEN. może to chwilowe zawahanie, nie wiem. poczekam, może minie
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując