2010-01-29, 11:59
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2008 CZERWIEC I MAJ - MARUDZĄCE MAMY MAJĄ TU SWÓJ RAJ cz. III
Witam to ja odrazu o tej stulejce.Wiecie co ja sama nie wiem co robic.Mały mial 3 tyg.temu zabieg.Po tygodniu na kontrolnej wizycie po raz drugi mu chirurg odciagal ale nie plakal bo tylko troszke sie skleilo.Pojechalismu do domu i za 2 dni znowu!!!Wyobrazacie sobie?!Na dzien dzisiejszy ma znowu sklejone.Lekazrz ostrzregal ,ze kilkanscie godzin wystarczy jak sie nie bedzie smarowac mascia to sie sklei.My to robilismy i co z tego.To tak mozemy do niego co tydzien jezdzic i to odklejac.On mowli,ze zdarza sie drugi raz powtorzyc ale pozniej juz pacjenci nie wracaja.Wszyscy mowili ,zeby to zrobic szybko bo dziecko sie mniej strasuje itp.a słyszalam tez opinie ,ze lepiej zrobic pozniej raz bez powtarzania.W poniedzielek jedziemy do kliniki ciekawe co powie.
Po kilku tygodniach budzenia sie 4:30,5 i 6 rano wysypiam sie juz 2 tydzien mały spi do 7 albo 8 .Dzis wstalismy na śniadanko a on jeszcze spał Chodzi spac bez zmian o 20.Pilnuje tego.Wiem ,ze jakby został z dziadkami to by biegal do 22 bo im sie wydaje ,ze on nie spiący.To z takim podejsciem to ja bym codziennie go kładla o 22 .
MONIA moj juz 3 miesiące pije tylko z normalnego kubka.Kilka dni temu znalazlam taki ze slomką i wyrzuciłam go. ale za to z sikaniem lipa ,bez postepów.Mam dosyc juz tych pampersów!!!!Ostatnio kasjerka przy kasie do mnie mówi tak"współczuje napewno pani majatek idzie na te pieluchy".A no idzie ,idzie
CO JEST jedne z Was widza zdjecia a inne nie??????????wkleilam 2 fotki.nic nie kasowalam.
GOTHIKA o ludzie palic karmiąc
Edytowane przez alusia*
Czas edycji: 2010-01-29 o 12:03
|
|
|