Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 13:01   #103
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Madziorka
nie zadręczaj się, trzeba myśleć pozytywnie
Nie mogę się nie zadręczać, uwierz mi Gdyby okazało się że i mi grozi pousuwanie wszystkich narządów to już nigdy nie miałabym szansy... Nie daje mi to spokoju

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
zreszta mój juz mnie nie pusci tak szybko do łazienki bo juz jest pewnie poshizowany a wogóle to cos wam powiem....(jezu jak on by to czytał...) mój tz ma potezny odrzutpowaznie....s mieje sie ze jak juz bysmy sie starali to naepewno by sie udało zaraz bo ma tak ogromna siłe wytrys....no wiecie wiec raczej trudno mi cokolwiek pozbierac.....
Kasiu a Ty nie możesz mu wmówić że bierzesz tabsy anty? I niech Ci do środka strzela Kup jakieś dla zmyły i wyrzucaj jedną dziennie żeby myślał że bierzesz Zobaczysz, jak dzidzia będzie to serducho mu zmięknie A poza tym przecież Ty też bardzo chcesz mieć dzidzię...

Powiem Wam że ja nawet w tym cyklu nic nie liczyłam. Po prostu postanowiłam co 2 dni od zakończenia @. I tak było, ale w zeszłym tygodniu męczyłam go codziennie, raz nawet 2 razy w jednym dniu. Mam krótkie cykle więc już odpuściłam. Czuję się dziwnie ale to pewnie tylko nakręcanie się więc spokojnie czekam na @ która powinna przyjść jakoś na początku lutego. Wydaje mi się że ten tydzień który wykorzystałam maksymalnie to było właśnie to. Pożyjemy zobaczymy. Może mi nie jest dane nigdy mieć dzidziusia
but it meant everything to me.

Edytowane przez madziorka_82
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:12
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora