Wątek
:
Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-01-29, 13:11
#
104
kasiula1208
Zadomowienie
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez
madziorka_82
Nie mogę się nie zadręczać, uwierz mi
Gdyby okazało się że i mi grozi pousuwanie wszystkich narządów to już nigdy nie miałabym szansy... Nie daje mi to spokoju
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
Kasiu a Ty nie możesz mu wmówić że bierzesz tabsy anty? I niech Ci do środka strzela
Kup jakieś dla zmyły i wyrzucaj jedną dziennie żeby myślał że bierzesz
Zobaczysz, jak dzidzia będzie to serducho mu zmięknie
A poza tym przecież Ty też bardzo chcesz mieć dzidzię...
tak skarbie bardzo chce bardzo,bardzo... ale nie moge mu tego zrobic....pewnie i by mu serce zmiekło.... ale moze i byc druga strona tego medalu....ze bedzie miał do mnie zal ze tak go załatwiłam a ja chce zeby to była nasza wspólna decyzja.. chocbym miał jeszce poczekac.....mój tz wie ze bardzo mi na tym zalezy i wierze ze wkoncu zmieknie
nawet gdyby sie nie kapnał ale ja jestem taka ze zle bym sie z tym czuła........nikt nie jest w stanie przewidziec jak on sie zachowie jak bym była teraz w ciazy(a on nie chce narazie)......nikt.. nawet ja... znajac go......
jeszc e sobie troszke poczekam kochanie
WZROST 168 cm.-------
[B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kasiula1208
Znajdź więcej postów kasiula1208