Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 13:20   #4741
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Cześć

Piątek
A ja mam wolne od wczoraj do 22 lutego od szkoły Nie muszę nigdzie wstawać No jeszcze tylko we wtorek jeden egzamin i wsio Miałam wczoraj jechać do koleżanki do Warszawy, ale pogoda mnie dobiła + choroba

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Kitwasili wczoraj prze okrutnie.
Ale nie zagłębiam sie w temat bo mogłabym was zanudzić. Ja jestem ekstremalną fanką ręcznej.
Z dwóch powodów..brat to we mnie zaszczepił od dziecka..a po drugie to Kielce są potęgą ręcznej w Polsce więc nie dało rady inaczej
Vive rządzi

Haniu jesteś jak moja mama z tą miłością do ręcznej No i ja też no Ale ja jednak wolę siatkówkę

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj i w poniedziałek miałam wieczór przytulano- jedźeniowo- alkoholowy..piątek i sobota to dzień wyjść. Dziś cala ekipą narciarską spotykamy sie u kumpla, jutro znajomi przychodzą do nas, a później idziemy w miasto.
Dlatego też zawsze się zastanawiam gdy cieszycie sie tak na ten piątek....dlaczego niby tylko w piątek można mieć wieczór z TŻ??
Przecież codziennie z tym TŻ jesteście..co robicie wieczorami przez 5 dni tygodnia?
Cytat:
Może to kwestia charakteru jest , bo mi za cholerę nie wychodzi wyluzowanie w tygodniu Od razu jak sobie pomyślę, że wstać o 6, odśnieżanie , odwózka szkoła-praca, biegiem, z sercem w gardle czy korek, czy nie spóźnimy się to odechciewa mi się wszystkiego
Cytat:
No widzisz stare baby z nas i dlatego nie możemy wyluzowac w tygodniu U mnie tak samo żadne przyjemność nie przemawia jak pomyślę o której wstać trzeba, od razu robię się senna i jedyne o czym marzę w tygodniu to wyspać się
Myślę właśnie, że o charakter tu chodzi Bo ja w tygodniu też nie mogłabym pójść na żadną imprezę, no nie umiem i już. Wyspanie się to dla mnie podstawa

Cytat:
JA też wolę tańsze i więcej i częściej Bo ześwirowałabym nosząc tą samą torebkę kilka lat
Dori moja przyjaciółka ma torebkę, którą wkleiłaś i jest ona jej najulubieńszą Ja mam Emilkę i też ją lubię, fakt tak jak pisała Miśkowa, jakością nie grzeszą, ale złe też nie są

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
zostałam skreślona z listy studentów świetnie
Jak to?? Już doczytałam

U mnie sypie śnieg, aż ciemno w domu się zrobiło A ja taka zasmarkana leżę pod kocem i chyba zaraz zamarznę

Pokłóciłam się z Tż... Wszystko przez ten cholerny dom Wszystko jest nie tak

Highway to Hell

Edytowane przez mademoiselle betti
Czas edycji: 2010-01-29 o 13:22
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora