Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 13:45   #114
kasiula1208
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
No tak. U mnie może sytuacja jest pokręcona na maksa i nie do przyjęcia ale mimo wszystko jest to nasza wspólna decyzja skoro się na to tak dobrowolnie zgodził i to robił... Z resztą od poronienia wiedział że chcę znowu zajść w ciążę i nie robił nic żeby mi ten pomysł wybić z głowy a nawet starał się wtedy kiedy mówiłam mu że to chyba ten czas. Sama już nie wiem o co mu tak naprawdę chodzi...
ale ja nie rozumie kochanie...a ty byłas u lekarza wiesz co ci jest???dlaczego myslisz ze to ostatni dzwonek?

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez madziorka_82 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny Nie wiem co bym zrobiła bez Was, jestem w naprawdę ciężkiej sytuacji i nie umiem sobie sama z nią poradzić
Pamelko nie liczyłam ale chyba na początku lutego powinnam mieć @. Teoretycznie już mogłabym się testować ale boję się że nic nie wyszło... Mogę Wam zaraz rozpisać jak to było to obliczycie za mnie bo ja nie chcę wiedzieć i się nakręcać za bardzo
hmmmm??? ciekawa jestem czy cos z tego wyjdzie... fajnie by było trzymam
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora