Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Laktocer - tabletki na trądzik.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 15:32   #25
PinkyDoll
BAN stały

Dot.: Laktocer - tabletki na trądzik.

Cytat:
Napisane przez Archangel007 Pokaż wiadomość
Wiesz ... Allegro nie jest najlepszym źródłem wiedzy dermatologicznej itp.
W allegro chodzi o zachwalenie produktu- wyidealizowanie - i pozbycie się go

Skonsultuj się z lekarzem, lub wypatrz jakiś produkt na tej stronce.Jeśli jakiś produkt jest tutaj wychwalany i być może jest w stanie Ci pomóc, to wtedy można zakupić owy produkt na allegro.
Skup się na opinii osób, które przetestowały ten produkt, a nie wierz na 100% sprzedawcy ;P
Sam osobiście dość dużo korzystam z allegro i wiem trochę na ten temat.
I zaznaczam, że lepiej kupować u sprzedawców, którzy handlują dużą ilością kosmetyków, oraz mają niewielki procent komentarzy negatywnych :P
U "prywatnych" allegrowiczów lepiej nie kupować kosmetyków
PS: kupowanie na allegro nie zawsze jest tańsze ;] Lepiej zaglądnij wcześniej do drogerii i porównaj ceny Ponadto w każdym razie bezpieczniej jest kupować w aptece/drogerii.

pzdr

oh dziekuje za tak '' dokładne'' instrukcje co do allegro ale chyba sie nie zrozumielismy- nie chodziła mi o to ze allegro jest źródłem wiedzy dermatologicznej: hahaha: tylko o to ze chciałam zakupic pewien kosmetyk na który miałm od dawna ochote- a w drogerii była masakrycznie drogi wiec jak zobaczyłam go na allegro o prawie 40pln taniej- pomyslałam okazja i kupiłam- a tu sieokazało ze był przeterminowany!!! szok!! zesztą mogłam sie domyslic ze jak cos jest aż tak tansze to musi coś w tym być- najgorsze było to ze owy sprzedawca nie chciał przyjac reklamacji- ale mimo wszystko ''dziekuje'' zażyczliwe naprowadzenia mnie abym poszła do lekarza- nie wpadłabym na to nigdy
pozdrawiam
PinkyDoll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując