Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - USG nieuczciwy lekarz?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-21, 20:09   #1
olciak88
Raczkowanie

GG do olciak88

USG nieuczciwy lekarz?

Jakis czas temu bylam na usg. Na skierowaniu mialam napisane USG narzadkow rodnych przez powł. i kazano mi wypic 3/4 litra plynow przed badaniem. Przed tym jeszcze specjalnie sie pytalam na forum jak to badanie bedzie wygladalo ,dowiedzialam sie ze to bedzie robione przez powloke brzucha to niczym sie nie martwilam tylko poszlam. Okazalo sie ze lekarzem ktory bedzie robil mi to usg jest mezczyzna. Weszlam do gabinetu, dalam skierowanie i sie mnie spytal czy wypilam tyle plynow ile trzeba, odpowiedzialam ze tak. To on do mnie powiedzial zebym sie rozebrala.... spytalam sie dlaczego przeciez mialam miec robione badanie przez powloke, to on mi odpowiedzial ze przez powloke to moze mi jelita sprawdzic. Poniewaz dlugo czekalam na to badanie i nie bylam do konca pewna czy on moze nie ma racji zrobilam co kazal... jednak na wynikach badan mam napisane ze typ badania to USG przez powloke, a przeciez zrobil mi dopochwowo. Chcialam sie spytac was czy to ja mam jakies fanaberie, czy ten lekarz mnie w pewien sposob wykorzystal?
olciak88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując