2010-01-29, 19:17
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ubrania, Buty, Torebki - Rozmiary od Xs do L - Nowe i Uzywane :)
nie ma 1. Dżinsowe rurki, rozciągliwe, bardzo obcisłe i sexowne. Spodnie zwężane przez profesjonalną krawcową. Niskie biodróweczki. Kupione na Allegro, ale niestety są na mnie za duże. Rozmiar 27.
nie ma 2. Rewelacyjne dżinsy firmy Cross. Model ten charakteryzuje się wąskimi nogawkami, pięcioma kieszonkami, oraz zdobionymi nitami i guzikiem. Kolor nitki idealnie komponuje się z niebieskim kolorkiem spodni. Małe zgrabne kieszonki na pupie optycznie ją eksponują i podkreśla jej walory. Mocny, średniej grubości dżins bez dodatku elastanu, fabrycznie poprzecierany i pognieciony.
Nie są to wąskie rurki, nogawka ma 17cm szerokości!!
Spodnie są nowe!! Kupiłam je na Allegro, niestety z powodu moich kościstych bioder nie zapne się, a stan mają bardzo niziutki! Rozmiar XS-S (w26 l34).
długość 105 cm
długość od kroku 86 cm
szerokość w pasie 37 do 38 cmx2
szerokość w biodrach 46 do 47 cmx2
szerokość w udzie 26 do 27 cmx2
szerokość na dole 17 cmx2
wysokość stanu przód 16,5 cm
wysokość stanu tył 30 cm
Wymienie TYLKO za inne spodnie!
nie ma 3. Fioletowe spodenki 3/4 firmy Amisu. Rozmiar z metki 40 (ja noszę Xs/S i nawet ciekawie leżą). Stan idealny. Będę wybredna!
nie ma 4. Krótkie spodenki firmy Pull&Bear.Powiem tak: spodnie były nowe, ale za krótkie, więc je obcięłam co się nie rzuca w oczy, że to ręczna robota Mimo to spodenki nigdy nie były ubrane, bo są ciutkę za małe w pasie Rozmiar Xs.
Dokładka 19-02-2010
1. Spódniczka mini moro, rozmiar S, stan jak nowa - raz ubrana. Firma Reporter.
2. Złote klapeczki. Nowe. Rozmiar 39. Będę wybredna.
Edytowane przez issia88
Czas edycji: 2010-02-19 o 22:46
|
|
|