Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak długo używać np. tego samego kremu ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-21, 19:57   #4
MDMa
Raczkowanie

Dot.: Jak długo używać np. tego samego kremu ?

kobietka79- miałam ten sam problem co ty, ale w drogerii wpadłam na wspaniały kosmetyk jakim jest krem Dr Ireny Eris z serii Pharmaceris Sebostatic ( wiem, ze jest jeszcze inny o silniejszym działaniu) do tego dokupiłam sobie piankę do mycia twarzy z tej samej serii; po tym kremie moja cera jest naprawdę matowa a jak nałozę podkład l`oreala dla cery mieszkanej to jest już w ogole super;
u mnie efekty stosowania tego krem zauwazyłam po około 2 miesiącach teraz( po 5 miesiącach) stosuję go na zmianę z kremem matująco-nawilżającym też firmy Eris i jak narazie jest dobrze.
co do stosowania długo tego samego kosmetyku to chyba jest to dość wskazane nawet. Reakcją mojej cery na zmianę żelu czy pianki do twarzy jest trądzik, dlatego jak już przyzwyczaję ją do jednego to stosuje to przez kilka miesięcy.
a jeśli chodzi o krem, ktory zachwalałam wyżej to jest świetny poprostu. wiem, że niezła jest też seria na trądzik z Vichy, ale cene też ma niezłą.
MDMa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując