Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ŚLĄSKIE MAMUŚKI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamuśki z krwi i kości :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 19:59   #181
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: ŚLĄSKIE MAMUŚKI!!! W oczekiwaniu na maleństwo oraz mamuśki z krwi i kości :)

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Czyli mógłby być dr K. Koza ? Jest lekarzem współpracującym z Łubinową.
tak

Cytat:
Napisane przez Flexy26 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki i te oczekujące i mające już dzieciaczki ja też z S-ca z 19 miesięczną "prawie" grzeczną córcią hihih
widze że piszecie o łubinowej miałam tam przyjemność() rodzić i zdecydowanie polecam co do znieczulenia nic nie powiem bo nie było czasu na podanie
i też prosze o wpisanie na liste
powiedz cos wiecej
my chcemy rodzic na lubinowej wiec opowiadaj

ja juz po usg mam zle wyniki moczu - jakies zapalenie i duphaston zamieniam na fulagryn czy cos takiego...
badanie mialam przez brzuszek... i tak fajnie bylo mam 3 fotki wrzuce pozniej.. widzielismy jak sie rusza(bardzo duzo) raczki i paluszki... no i mierzyl ta przeziornosc i powiedzial ze powyzej 2 mm jest zle a my mamy 1.03 wiec super dzidzius jest zdrowy wymierzyl go itd.. i wyszlo ze jestem teraz w rownym 12 tyg... tzn dzis jest 12tydz i mi tlumaczyl ze jak jst 11 tydzien i 7 dzien to mowie ze 12 a wczesniej ze 11 i ze teraz 12.. wiec juz totalnie sie zamieszlam...
i co wazne termin porodu to 13 sierpien.. i taki mam wpisany pod ta smieszna data 6 wrzesnia ale pozaznaczane ze to ten bo z om sie nieliczy.. no i bez gadania dalej l4 na 2 tyg bo musze przyjsc sprawdzic jak ten mocz...
aaa i przytylam 1 kg