Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 19:59   #281
mysiunia85g
Zadomowienie

Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
Jeśli chdzi o ruch to naprawde polecam spacer!! wiem, ze teraz pogoda nie sprzyja.. ale przez osttanich 7 lat juz udawalo mi sie schudnac i najszybciej wlasnie przy chodzeniu - na uczelnie, do pracy... min. 40min dziennie. W ten sposob tez naprawde ladnie chudną nogi

I jeszcze pytanko - używacie jakichs wspomagaczy moze? ja dostalam od mamci 'colosan ex' to glownie blonnik. takie tam 'wiorki' - zalewa sie lyzeczke odrobina wody, pije po czym popija szklanka wody i tak rano na czczo i wieczorem z pol. godz. przed kolacja. I musze przyznac, ze na moj metabolizm jak narazie wplywa to niezle.

mam tez sprawdzony aplefit.. ale trzeba z nim uwazac, bo moze sie zdarzyc, ze zbyt zmniejszy laknienie i nie uda nam sie zjesc tych 4 - 5 posilkow. a jak wiadomo glodowka wcale tak nie sprzyja odchudzaniu...
Ja używam Therm line forte, ale tylko wtedy gdy zamierzam ćwiczyć.
Kiedyś za namową koleżanki kupiłam aplefit, może na innych działa jednak na mnie niestety nie. W składzie ma ocet jabłkowy, a mój żołądek jakoś za bardzo kwasu nie lubi, wiecznie przy apleficie miałam zgagę i ból żołądka.

Co do spacerów potwierdzam działają wyszczuplająco na uda

Cytat:
Napisane przez misialinana Pokaż wiadomość
I apropos pieczywa - grahamki, chleb razowy.. jak myslicie? ujdzie?
No pewnie, że ujdzie, a nawet jest wskazany ja ostatnio zajadam się żytnim z ziarnami.

Cytat:
Napisane przez fruzia1988 Pokaż wiadomość
Cholera nie wiem, skusiłam się... ale tylko na 3 sztuki, dupy mi chyba nie urwie Idę córcie kłaść spać. Nie wiem czy jeszcze wpadnę, bo muszę prasowanie zrobić
No na pewno Ci nie urwie to czy przytyjemy czy schudniemy, zależy od tego co zjemy na przestrzeni paru tygodni, więc się tym nie przejmuj
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora