2010-01-29, 19:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
Napisane przez misialinana
Jeśli chdzi o ruch to naprawde polecam spacer!! wiem, ze teraz pogoda nie sprzyja.. ale przez osttanich 7 lat juz udawalo mi sie schudnac i najszybciej wlasnie przy chodzeniu - na uczelnie, do pracy... min. 40min dziennie. W ten sposob tez naprawde ladnie chudną nogi
I jeszcze pytanko - używacie jakichs wspomagaczy moze? ja dostalam od mamci 'colosan ex' to glownie blonnik. takie tam 'wiorki' - zalewa sie lyzeczke odrobina wody, pije po czym popija szklanka wody i tak rano na czczo i wieczorem z pol. godz. przed kolacja. I musze przyznac, ze na moj metabolizm jak narazie wplywa to niezle.
mam tez sprawdzony aplefit.. ale trzeba z nim uwazac, bo moze sie zdarzyc, ze zbyt zmniejszy laknienie i nie uda nam sie zjesc tych 4 - 5 posilkow. a jak wiadomo glodowka wcale tak nie sprzyja odchudzaniu...
|
Ja używam Therm line forte, ale tylko wtedy gdy zamierzam ćwiczyć.
Kiedyś za namową koleżanki kupiłam aplefit, może na innych działa jednak na mnie niestety nie. W składzie ma ocet jabłkowy, a mój żołądek jakoś za bardzo kwasu nie lubi, wiecznie przy apleficie miałam zgagę i ból żołądka.
Co do spacerów potwierdzam działają wyszczuplająco na uda
Cytat:
Napisane przez misialinana
I apropos pieczywa - grahamki, chleb razowy.. jak myslicie? ujdzie?
|
No pewnie, że ujdzie, a nawet jest wskazany ja ostatnio zajadam się żytnim z ziarnami.
Cytat:
Napisane przez fruzia1988
Cholera nie wiem, skusiłam się... ale tylko na 3 sztuki, dupy mi chyba nie urwie  Idę córcie kłaść spać. Nie wiem czy jeszcze wpadnę, bo muszę prasowanie zrobić 
|
No na pewno Ci nie urwie to czy przytyjemy czy schudniemy, zależy od tego co zjemy na przestrzeni paru tygodni, więc się tym nie przejmuj
|
|
|