Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba do wizażanek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-29, 22:49   #2
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Prośba do wizażanek

Gdyby spełniał życzenia wszelakie, to pokój w duszy, zrozumienie dla partnerów życiowych i uśmiech na twarzy dla wszystkich
A jeśli materialne tylko, to: dla siebie i TŻta ładne mieszkanie, bajeranckie wesele i podróż poślubną No i pracę dla obojga. Bo niestety ostatnio problemy finansowe przesłaniają nam resztę
Dla siostry autko nowe i może laptopa (bo trochę jej się rozwalił obecny). A autko zawsze się przyda na dojazdy do pracy i szpanowanie
Dla mamy nowoczesny rower trójkołowy, dla taty może też Co by trochę ruchu mieli i frajdy, a może i wycieczki by sobie porobili latem?
Dla sąsiadów gotówkę, bo nie wiem co by chcieli sobie kupić
Dla miasta - rodzinnego - więcej inwestycji i zainteresowania inwestorów, dla obecnego - lepszego zarządcy dróg i komunikacji miejskiej :P Może jeszcze porządnej obwodnicy :P
Dla przyjaciela - autko, fajną dziewczynę Na autko odkłada, więc to byłby fajny prezent, o dziewczynie marzy - byłoby miło
Dla znajomych - a, zaszalejmy, każdemu wycieczkę na Islas Cies Są przepiękne, a myślę że podróż życia byłaby dość uniwersalnym prezentem
Dla innych ludzi w Polsce - podwyżki Bo przecież każdy o nich marzy

Mam nadzieję że dobrze zrozumiałam pytanie i pomogłam

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-01-29 o 22:52 Powód: uzasadnienie
skimos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując