2010-01-30, 04:15
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Novynette - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez kalina_kalinka
a tak z innej beczki raz mialam taka przygode ze wyjechalam i nie mialam recepty wiec jednorazowo poszlam do innego lekarza ale nie prywatnie.... wrocilam do swojej przychodni i powiedzieli mi ze jesli jeszcze raz w tym roku zmienie lekarza to bede musiala kare zaplacic. ponad 1000zl i to gruubo.prawie 2000
|

to jakis nonsens! lekarzy specjalistow mozemy wybieraz sobie sami i chodzic gdzie nam sie zywnie podoba. a juz na pewno ginekologow, bo do nich nie potrzeba skierowania!! tylko do rodzinnych jestesmy przypisani, ale tez mozemy w kazdym momencie ich zmienic. ja nawet do rodzinnego nigdy nie chodzilam w miescie w ktorym mieszkam.
zrobilabym raban w przychodni za bezpodstawne straszenie karami, wynioslabym sie od nich czym predzej. i jeszcze pewnie skarge zlozyla;p
---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:13 ----------
Cytat:
Napisane przez martulla88
ja wiem, ze jesli chodzi o ginekologa to mozna chodzic d oronzych co innego z lekarzem 1-szego kontaktu, skladasz deklaracje w 1 przychodni i nawet jesli jednorazowo idziesz gdzie indziej to tak jakby sie zmienialo tego lekarza a tego nie mozna robic...
|
jednorazowo mozesz isc do innego lekarza jesli Twoj np nie przyjmuje w dany dzien a potrzebujesz pilna wizyte.byleby w obrebie przychodni.
i jak juz pisalam rodzinnego lekarza mozna zmienic w kazdej chwili..
|
|
|