Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 10:50   #3752
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja! Ja! Mam sporo takich kosmetyków, które wymagają wykończenia, a nie mam na nie ochoty... Muszę zrobić zaraz listę
Jeszcze tylko w styczniu zamówię żel BHA z Paula's Choice i mogę odwykować.

A Ty co chcesz skończyć?
To super, nie mogę się doczekać naszych pierwszych sukcesów
Zaraz przejrzę szuflady i zobaczę czy coś jeszcze dopisać do listy, a potem ja tu zamieszczę
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ta metoda jest popularna na wizażowym wątku odwykowym, tylko tej nazwy nie ma Tez się staram żeby mniej więcej być na plusie, w tym miesiącu mi to zupełnie nie wyszło. Chętnie próbuję w lutym Zapisuję już kupione kosmetyki, na wizażowym wątku 'Akcja pozbywamy się' zużyte, więc stronę formalną mam z głowy. Teraz pozostaje wziąć się za zużywanie, żebym mogła chociaż jakiś balsamik kupić
Oo nawet nie wiedziałam; niby nic trudnego i niby bardzo oczywiste, ale zawsze łatwiej się zmobilizować jak się ma określone cele. Ja mam listę zużytych kosmetyków, listę posiadanych, wishlistę, wydaną kasę (ale ciągle o niej zapominam, może to i lepiej .
A Projekt wpadł mi w oko podczas wczorajszego buszowania po blogach.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora