Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 10:55   #3071
agus1315
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Dzisiaj, na tym meczu, pewnie kilka razy będę przed stanem zawałowym . Jeśli Szmal będzie bronił jak do tej pory, to furtka do wygranej będzie już uchylona. A jak reszta się wystara, to furtka do wygranej będzie rozwalona .

A ja nie mam dobrych wspomnień jeśli chodzi o internet. Oczywiście, to nie znaczy, że innym się nie uda . To tak jak w realu - czasami wyjdzie, czasami nie.

A on wiąże z tym przyszłość ?

Dzień dobryyy .
I dobranoc .
widze że nie tylko ja nie śpie po nocach
własnie skończyłam pisać swoją prezentacje maturalną, tzn tak 3/4 już mam tak to jest jak sie nie ma co robić w nocy a spać się nie chce

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942]no mniejmy nadzieję że dzisiaj będzie bronił dobrze !

a co Ty o tej godzinie robiłas ?

dzień dobry ;*

w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan beznadziejny kur.wa.
3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 a w pozostałe dni do 14.10. świetnie. i zabrali mi czwartek,gdzie miałam na 10 i 4 lekcje

mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje.

no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie

idę posprzątac co by Wam tu nie marudzic

miłego dnia ;*[/QUOTE]

ja akrat mam w czwartek na 10 i 4 lekce

udanej zabawy
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
twarzyczki no ..

ja zasnąć nie mogłam bo sobie uświadomiłam, że to już jutro ale teraz już jest lepiej. na 11. mam fryzjera, a koncepcji na fryzurę żadnej potem manicure i makijaż gdzieś o 15. będę w domu i będę mieć ponad 3 godziny wolnego

ja mam białe półsłodkie na spółkę z koleżanką. piszę jej na gg, jakie kupiłam, a ona do mnie "mszalne?"

taaa, mówisz fryzjerce jedno, a ona robi drugie
mszalne najlepsze

a ja akurat na moją fryzjerke nie narzekałam, jak mnie czesała na studniówke było tak jak chciałam