2010-01-30, 10:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez Weronika112
Dzisiaj, na tym meczu, pewnie kilka razy będę przed stanem zawałowym  . Jeśli Szmal będzie bronił jak do tej pory, to furtka do wygranej będzie już uchylona. A jak reszta się wystara, to furtka do wygranej będzie rozwalona  .
A ja nie mam dobrych wspomnień jeśli chodzi o internet. Oczywiście, to nie znaczy, że innym się nie uda  . To tak jak w realu - czasami wyjdzie, czasami nie.
A on wiąże z tym przyszłość ?
Dzień dobryyy  .
I dobranoc  .
|
widze że nie tylko ja nie śpie po nocach 
własnie skończyłam pisać swoją prezentacje maturalną, tzn tak 3/4 już mam tak to jest jak sie nie ma co robić w nocy a spać się nie chce
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16824942]no mniejmy nadzieję że dzisiaj będzie bronił dobrze ! 
a co Ty o tej godzinie robiłas ? 
dzień dobry ;*
w ogóle od wczoraj mam zmieniony plan beznadziejny kur.wa.
3 razy na 9.okienka.w poniedziałek i we wtorek lekcje do 15 a w pozostałe dni do 14.10. świetnie. i zabrali mi czwartek,gdzie miałam na 10 i 4 lekcje 
mam głupie sny. znowu budzę się kilka razy w nocy;/ i na dodatek dzisiaj rano z nosa leciała mi krew. niewiem co się dzieje.
no i wieczorem studniówka.mniejmy nadzieję że będzie fajnie 
idę posprzątac co by Wam tu nie marudzic 
miłego dnia ;*[/QUOTE]
ja akrat mam w czwartek na 10 i 4 lekce 
udanej zabawy 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
 twarzyczki no ..
ja zasnąć nie mogłam  bo sobie uświadomiłam, że to już jutro  ale teraz już jest lepiej. na 11. mam fryzjera, a koncepcji na fryzurę żadnej  potem manicure i makijaż  gdzieś o 15. będę w domu i będę mieć ponad 3 godziny wolnego
ja mam białe półsłodkie na spółkę z koleżanką. piszę jej na gg, jakie kupiłam, a ona do mnie "mszalne?"
taaa, mówisz fryzjerce jedno, a ona robi drugie 
|
mszalne najlepsze 
a ja akurat na moją fryzjerke nie narzekałam, jak mnie czesała na studniówke było tak jak chciałam
|
|