Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 09:58   #24
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: PRZYSZŁE MATKI, ŻONY I KOCHANKI - rozmowy o ciąży, dzieciach i nie tylko... cz.

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Kochana co to bylby za zwiazek bez klotni i awantur
trzeba sie czasem poklocic zeby pozniej przyjemnie sie godzic
tylko sie nie denerwuj i nie stresuj bo tak naprawde nie ma czym,faceci czasem musza tak odreagowac zeby wyjsc poza dom i ochlonac u mnie tez tak jest

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Matko dziewczyny jak ja sie dzisiaj czuje do
malo,ze mnie dusi,brak tchu i ogolne uczucie jakbym miala sie za chwile sie udusic to do tego jeszcze tak mnie nawala krzyz,ze oszaleje chyba ja naprawde juz nie mam sily a tu jeszcze 2 miechy czuje sie jak jakas starsza pani po 80 normalnie
Och kochane dzisiaj podobno był skok ciśnienia i wszystkie możecie się tak źle czuć.
Trzymam kciuki byś wytrwała te dwa miesiące. Oby nie były tak ciężkie jak teraz

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA to nie tylko Ty ja sie przylaczam.czuje sie do du....y
wszystko mnie boli,a jak mnie uda bola.ja nie wiem co ja w nocy robilam
w nocy spac nie moge i ta moja opuchlizna....osz.37 tydzien to juz jest bezpiecznie urodzic-no to ja chce.ja nie wytrzymam dluzej.
o rany nigdy nie bylam taka marudna i nie uzalalam sie nad soba ale teraz to bym mogla godz gadac jak mi ciezko i wogole

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Wstawać kochane ja już pije kawusie i jem bułeczkę z dżemikiem. Tylko mam brak pomysłów na obiad
Co masz w lodówce powiedz to może pomogę z tym pomysłem. Ja mam na dziś potrawkę z kurczaka, ale jeszcze zrobię naleśniki z serem.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora