Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem początkującej...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 11:45   #10
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole
Dot.: Problem początkującej...

Cytat:
Napisane przez gwiazda_ Pokaż wiadomość
Boli mnie jedynie przy wchodzeniu, później praktycznie nie czuję obecności członka we mnie. ?
jak boli (nawet tylko przy wchodzeniu)to znaczy że za sucho jest, to uczucie rozpychania też może być spowodowane nie tylko kątem ułożenia penisa ale suchością. spróbuj lubrykantów, albo dłuższej gry wstępnej. u mnie w moich poczatkach pomogło to drugie bo miałam takie same odczucia jak Ty, czyli ból przy wchodzeniu a potem "dziwnie w tyłku", i było to spowodowane tym że nie byłam wystarczająco rozgrzana (choć wtedy wydawało mi się, że jestem).
no a jeśli chodzi o naukę to faktycznie- trzeba się nauczyć, ale nie seksu a tego, co sprawia przyjemność. pieszczoty łechtaczki podczas stosunku mogą pomóc. może jest jakaś pozycja w której czujesz trochę więcej niż w innych, jakąkolwiek minimalną przyjemność? jeśli tak to wykorzystaj to i próbujcie w tej pozycji jakiejś dodatkowej stymulacji którą lubisz. trzeba eksperymentować

Edytowane przez marchewkowe pole
Czas edycji: 2010-01-30 o 11:51
marchewkowe pole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując