Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kłamczuch- Bajkopisarz- czyli jak ludzie potrafią ściemniać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-21, 23:00   #14
_Ya
Zadomowienie

Dot.: Kłamczuch- Bajkopisarz- czyli jak ludzie potrafią ściemniać

Cytat:
Napisane przez Impersona
Ja to najbardziej nie lubie sciemniaczy szkolnych. I w liceum mialam takie kolezanki i na studiach moja najblizsza kolezanka mnie tym dobija, mianowicie: Przed egzaminami/kolokwiami nic sie nie uczy, bo ciagle narzeka, ze wszystko jest do d*** , mowi, ze sie nie uczy, bo woli zobaczyc pytania i potem wiedziec z czego uczyc sie na poprawke.Ale zawsze kiedy nie zdaje mowi wszystkim: "ona/on jest niesprawiedliwy, zly dzien miala/mial jakis. Wszystko jej powiedzialam, wszystko umialam, a mnie oblali, to nie fear"
Ja na studiach uwielbiałam typ: "Nic się nie uczyłam" więc ja solidarnie tyż nie a jak coś do czego to bum i wszystko wie no i weż się z taką dogadaj
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując