2010-01-30, 12:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez obca7
wróciłam do domku  jak zwykle brat nie wyłączył komputera więc piszę
No więc to była najlepsza imprezka w moim życiu. Wybawiłam się za wszystkie czasy. I nie żałuję, ze wybnralismy ten zespół. Są warci swojej ceny. I naprawdę jak ansi goiście będą się tak bawić jak dzisiaj ludzie na tej imprezce to będzie cudownie Prawie nikt nie siedział, wszyscy szaleli na parkiecie.
|
zadowolenia goście to chyba najlepszy komplement dla zespołu 
Cytat:
Napisane przez gospella
dzień dobry
jak pogoda u was i nastroje? 
|
pada snieg i po moim wczorajszym odśnieżaniu dziś nie ma śladu 
Cytat:
Napisane przez lain
ok, pokazuje TZowy wybor  i moj blady brzuchol  oj trzeba mu koniecznie sloneczka - byle do lata 
ja bym go nawet na codzien mogla nosic, ale boje sie, ze na aero moglabym sobie krzywde z nim zrobic, wiec bedzie odswietno-plazowych
|
cześć chudzino 
kolczyk fajny, tez chciałam zawsze mieć, bo strasznie seksownie to dla mnie wygląda ale mam za duży brzuchol i już tak seksownie by nie było 
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Byłam wczoraj z wynikami u lekarza. Nie ma dramatu, ale wizyta + leki na 3 tygodnie (żeby dożyła do ślubu i mogła iść na własne wesele)to kolejne 200zł, a leczenie ma trwać pół roku
|
Tosia zdrówko najważniejsze wiem że łatwo mówić jak sie nie ma pieniędzy a jeszcze tyle wydatków na horyzoncie, ale jesteście we dwoje to sobie poradzicie, trzeba myśleć pozytywnie 
Cytat:
Napisane przez can't be perfect
hej
a dzisiaj tancia szykuje się ne wesele szwagra ??
|
ciekawa jestem jak będą wyglądali 
a ja dziś mam imprezkę i póki co siedzę z maską na włosach
|