Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 12:35   #685
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
wróciłam do domku jak zwykle brat nie wyłączył komputera więc piszę
No więc to była najlepsza imprezka w moim życiu. Wybawiłam się za wszystkie czasy. I nie żałuję, ze wybnralismy ten zespół. Są warci swojej ceny. I naprawdę jak ansi goiście będą się tak bawić jak dzisiaj ludzie na tej imprezce to będzie cudownie Prawie nikt nie siedział, wszyscy szaleli na parkiecie.
zadowolenia goście to chyba najlepszy komplement dla zespołu

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dzień dobry
jak pogoda u was i nastroje?
pada snieg i po moim wczorajszym odśnieżaniu dziś nie ma śladu

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ok, pokazuje TZowy wybor i moj blady brzuchol oj trzeba mu koniecznie sloneczka - byle do lata
ja bym go nawet na codzien mogla nosic, ale boje sie, ze na aero moglabym sobie krzywde z nim zrobic, wiec bedzie odswietno-plazowych
cześć chudzino
kolczyk fajny, tez chciałam zawsze mieć, bo strasznie seksownie to dla mnie wygląda ale mam za duży brzuchol i już tak seksownie by nie było

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj z wynikami u lekarza. Nie ma dramatu, ale wizyta + leki na 3 tygodnie (żeby dożyła do ślubu i mogła iść na własne wesele)to kolejne 200zł, a leczenie ma trwać pół roku
Tosia zdrówko najważniejsze wiem że łatwo mówić jak sie nie ma pieniędzy a jeszcze tyle wydatków na horyzoncie, ale jesteście we dwoje to sobie poradzicie, trzeba myśleć pozytywnie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej
a dzisiaj tancia szykuje się ne wesele szwagra ??
ciekawa jestem jak będą wyglądali

a ja dziś mam imprezkę i póki co siedzę z maską na włosach

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora