2010-01-30, 12:52
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez lain
ok, pokazuje  TZowy wybor  i moj blady brzuchol  oj trzeba mu koniecznie sloneczka - byle do lata 
ja bym go nawet na codzien mogla nosic, ale boje sie, ze na aero moglabym sobie krzywde z nim zrobic, wiec bedzie odswietno-plazowy 
ja sie bede musiala porozgladac za jakims nowym strojem tylko jeszcze nie wiem jaki chce kolor  mam juz pomaranczowy i bialo-rozowo-brazowy. przydalby sie jakis new one 
nam podroz musi wypalic, bo juz 1/3 zaplacona  szkoda by bylo stracic tyle kasy  a ubezpieczenia od rezygnacji nie bralismy, bo wg jego warunkow mozna zrezyngowac tylko w jakis kosmicznych sytuacjach 
|
Faktycznie bladzioszek ale jakie ładne wcięcie w tali przez brak tego elementu musialam zrezygnować z rybek wiec zazdraszczam 
My tez juz wplacilismy 1/3 zaliczki ale wzielismy ubezpieczenie bo bylo niedrogie cos ponad stowe a wystarczy zaswiadczenie od lekarza i juz uwzgledniaja a tak a propo na Krete lecimy 
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
|
Najwazniejsze, że jest choróbsko do wyleczenia, a po weselu faktycznie kaski przybedzie i jako żona inaczej na to spojrzysz więc byle do ślubu
|