Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 13:55   #4711
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
W marketach nie widziałam, ja kupuję drożdże Instant dr. Oetkera, są wszędzie - w AH na dziale cukierniczym obok mąki i posypek, na opakowaniu pisze, że ta paczuszka 7g odpowiada 25g świeżych. Zobaczę jeszcze w polskim sklepie przy okazji i w natuur winkel (ichnich sklepach ze zdrową żywnością).

Jak nie miałam formy to w tortownicy piekłam
tak?? to nawet nie patrzyłam na takie drożdze. a masz jakies opakowamie jak to wygląda?? bo ja codziennie jestem w AH

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzialenka na pewno kupisz suche drozdze, na dziale z budyniami powinny byc. Po angielsku to yeast.
Jak nie po nazwie to po opisie stosowanie dojdziesz do czego sa.

Ja dzis na obiad robie spagetti ze szpinakiem zobaczymy czy bedzie zjadliwie
dzieki

kliwia ty zmieniałas nawyki zywieniawe?? bo widze, ze waga ci łądnie idzie w dół. tak sie pytam, bo mój TZ chce schudnąc, ale cienko mu to idzie.
odstawił cukier, nie pije soków itp tylko wodę niegazowaną. nie jada słodyczy wcale. i w sumie nie wiem co jeszcze powinien zrobic. bardzo chce schudnąć ale nie moze jakos. od kiedy tu ejstesmy (2 miesiące) schudł 3 kg, teraz wazy 102 a dązy do 85 wiec jeszcze sporo przed nim.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora