2010-01-30, 13:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Napisane przez iwka28
W marketach nie widziałam, ja kupuję drożdże Instant dr. Oetkera, są wszędzie - w AH na dziale cukierniczym obok mąki i posypek, na opakowaniu pisze, że ta paczuszka 7g odpowiada 25g świeżych. Zobaczę jeszcze w polskim sklepie przy okazji i w natuur winkel (ichnich sklepach ze zdrową żywnością).
Jak nie miałam formy to w tortownicy piekłam 
|
tak?? to nawet nie patrzyłam na takie drożdze. a masz jakies opakowamie jak to wygląda?? bo ja codziennie jestem w AH 
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
Cytat:
Napisane przez kliwia
madzialenka na pewno kupisz suche drozdze, na dziale z budyniami powinny byc. Po angielsku to yeast.
Jak nie po nazwie to po opisie stosowanie dojdziesz do czego sa.
Ja dzis na obiad robie spagetti ze szpinakiem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) zobaczymy czy bedzie zjadliwie 
|
dzieki
kliwia ty zmieniałas nawyki zywieniawe?? bo widze, ze waga ci łądnie idzie w dół. tak sie pytam, bo mój TZ chce schudnąc, ale cienko mu to idzie.
odstawił cukier, nie pije soków itp tylko wodę niegazowaną. nie jada słodyczy wcale. i w sumie nie wiem co jeszcze powinien zrobic. bardzo chce schudnąć ale nie moze jakos. od kiedy tu ejstesmy (2 miesiące) schudł 3 kg, teraz wazy 102 a dązy do 85 wiec jeszcze sporo przed nim.
|
|
|