2010-01-30, 12:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą czyli bardzo niegrzeczne starania dietetyczne.Cz II:D
Cytat:
Napisane przez agusia814
Sunset Ale czadowe butki
Kurde, jak tak chwalicie te lumpki to może kiedys się wybiore  Ale nie u mnie w mieście, bo tutaj nic nie ma... Może w jakimś większym jak Opole albo Wrc.
|
Dziękuję
No ja zachęcam ,bo naprawdę warto U mnie jest kilka lumpexów, ale z reguły chodzę tylko do jednego, bo są tam super ubrania za śmieszne pieniądze. I nie są to babcine ciuszki ,a często nowe ubrania z nowych kolekcji , które widuję na wieszakach w markowych sklepach 
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
no właśnie niech żałują
ale fart że trafił się też Twój rozmiar tych bucików
u mnie w lumpach jak są w ogóle jakieś buty to same kajaki, a ja noszę 37
no właśnie kolejna mała osóbka  fajnie 
w lumpku na prawdę można nieźle się obłowić, więc wybierz się jak będziesz miała okazję
ja mieszkam w małym mieście i u mnie są 3 małe lumpeksy ale raz na jakiś czas jakaś perełka się znajdzie
co innego jak jadę na Szczecin na uczelnie, tam są duże ładne lumpy i tam każdy znajdzie coś dla siebie 
|
Też byłam zdziwiona Z początku wydawały mi się maleńkie i szłam je mierzyć z nastawieniem ,że będą za małe ,bo ja noszę z reguły 39, czasem 38. A te różowe to są właśnie 38 no i są jak ulał 
W mieście, w którym studiuję, też są duuże ładne lumpy Jak będzie jakiś przypływ gotówki ,to wybiorę się tam i zrobię sobie rajd po szmateksach
|