Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wredny Rocznik 1995- czyli hipokrytki i intrygantki cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 15:00   #1195
stonia3330
Zadomowienie

GG do stonia3330
Dot.: Wredny Rocznik 1995- czyli hipokrytki i intrygantki cz. V

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna, wstałam o wpół do dziesiątej

Wróciłam od fryzjera i chyba trochę za dużo mi ścięła. Mam włosy do ramioon, zupełnie na prosto. I dziwnie się z tym czuję, bo taką fryzurę nosiłam przez wieeeeele lat i nie miałam ochoty do niej wracać. Może gdyby były trochę wycieniowane to by jakoś bardziej mi pasowały? No cóż - zawsze jest woda brzozowa, Paloma, skrzyp i pokrzywa
pocieniowane włosy często znacznie lepiej wyglądają.
ja wstałam dziś o 9:20, a wczoraj o 8:15
i też jestem z siebie dumma

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
No więc tak:
Myslałam, że coś złego się stanie, bo na początku tata nie mógl mnie zawieśc, więc musiałam jechac emzetką i to o godzinę później. Później, gdy już wychodziłam z domu, popsuł mi się zamek w kozaku. Babcia musiała mi go naprawic, bałam się, że nie zdązę na przystanek. Ale zdążyłam. Chłopak od gg już na mnie czekał na przystanku. Poszliśmy do McDonaldu. Kupiliśmy zestawy, zjedliśmy i siedzieliśmy tak ponad 3 godziny Fajnie było Na parę tematów mówił tak, jakbyśmy mieli się nadal spotykac, co oczywiście jest na plus Zaprosił mnie do kina, ale do Łodzi, więc muszę się mamy zapytac, czy będę mogła... Później odprowadził mnie pod blok. Kurczę, mysłałam, że chce mnie pocałowac, ale nie zrobił tego
W końcu umówiliśmy się na poniedziałek, że przyjdzie po mnie do szkoły i pójdziemy na małe zakupy

Fajnie było
Szczęściara
Damon góra 8 kwiecień 2010
Damon dół 15 czerwiec 2010
Pani fotograf->fbl
Quilling blog

Singielka xd
Karolina...

stonia3330 jest offline Zgłoś do moderatora