Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą czyli bardzo niegrzeczne starania dietetyczne.Cz II:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 15:32   #120
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy nocą czyli bardzo niegrzeczne starania dietetyczne.Cz II:D

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Właśnie mi napisał smsa z pytaniem o której mamy randke
No i co odpisałaś
Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Ooo to może i ja się skuszę dziś na taki peeling bo brzmi bardzo zachęcająco

A ja właśnie wcinam swoje naleśniczki
Smacznego
A co do peelingu to polecam, chyba w życiu nie miałam takiej gładkiej skórki
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
aha no to bede dzisiaj paprała łazienke jeszcze wlosy musze ufarbowac,bo juz mam okropne odrosty ALe teraz przehcodze do coraz jasniejszych farb i niedlugo bede miala juz swoj naturalny

ale ja tez tak mam,tylko dzisiaj wyjatkowo jakos na jednym tylko ze dos pokaznym zakonczyłam,ale nie wiem czy wytrzymam tak do wieczora

eee to slabe sa
a mam taki tor saneczkowy na osiedlu tzn to jest taka gorka,wysoka na 7-8 metrow i dluga na 100(?) moze wiecje i zawsze tam na sanki idziemy bo by zazwyczaj jak chodzimy to poznym wieczorem a to jest oswietlone wiec jest gites
Ja też dzisiaj będę paprać Co do odrostów to ja podobnie, mam już gdzieś z półtorej centymetra ,a byłam dzisiaj na mieście i na śmierć zapomniałam kupić farbę :/ Mam nadzieję, że jutro koło mojej uczelni będzie otwarty Rossman ,bo wyglądam tragicznie...
Wytrzymasz, wytrzymasz
No wiem , ale co im zrobię
To zazdroszczę , u mnie na dobrą sprawę nawet nie ma gdzie pojeździć . Tzn. jest kilka takich miejsc, ale kawał drogi od nas