2010-01-30, 15:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy nocą czyli bardzo niegrzeczne starania dietetyczne.Cz II:D
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Właśnie mi napisał smsa z pytaniem o której mamy randke 
|
No i co odpisałaś 
Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa
Ooo to może i ja się skuszę dziś na taki peeling  bo brzmi bardzo zachęcająco
A ja właśnie wcinam swoje naleśniczki  
|
Smacznego 
A co do peelingu to polecam, chyba w życiu nie miałam takiej gładkiej skórki 
Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja
aha no to bede dzisiaj paprała łazienke  jeszcze wlosy musze ufarbowac,bo juz mam okropne odrosty  ALe teraz przehcodze do coraz jasniejszych farb i niedlugo bede miala juz swoj naturalny
ale ja tez tak mam,tylko dzisiaj wyjatkowo jakos na jednym tylko ze dos pokaznym zakonczyłam,ale nie wiem czy wytrzymam tak do wieczora
eee to slabe sa 
a mam taki tor saneczkowy na osiedlu  tzn to jest taka gorka,wysoka na 7-8 metrow i dluga na 100(?) moze wiecje i zawsze tam na sanki idziemy  bo by zazwyczaj jak chodzimy to poznym wieczorem a to jest oswietlone wiec jest gites 
|
Ja też dzisiaj będę paprać Co do odrostów to ja podobnie, mam już gdzieś z półtorej centymetra ,a byłam dzisiaj na mieście i na śmierć zapomniałam kupić farbę :/ Mam nadzieję, że jutro koło mojej uczelni będzie otwarty Rossman ,bo wyglądam tragicznie...
Wytrzymasz, wytrzymasz  
No wiem , ale co im zrobię
To zazdroszczę , u mnie na dobrą sprawę nawet nie ma gdzie pojeździć . Tzn. jest kilka takich miejsc, ale kawał drogi od nas
|