2010-01-30, 16:58
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
Hej
Bardzo proszę Was o doradzenie, jaki odcień EDM będzie dla mnie najlepszy. Zamawiałam próbki już dwa razy, ale jedne jakoś tak letnią porą, a drugie niedawno- Try Me - Base - Medium.
Myślałam, że zestaw próbek Medium będzie dla mnie dobry, ale jakoś po nałożeniu wydaje mi się, że jestem za pomarańczowa. Zresztą oglądam się za formułą Intensive, a w tym zestawie jest w dodatku najciemniejsza.
Z pierwszego zamówienia próbek miałam odcienie: Light Neutral, Medium Beige Neutral i Buttered Tan. Jednak w wakacje przy opalaniu się moja cera była na nie za ciemna. Ostatnio wygrzebałam ostatki tych próbek i stwierdziłam, że te jaśniejsze odcienie są lepsze.
Chociaż sama nie wiem - dlatego proszę Was o pomoc- załączę zdjęcia (nie przestraszyć się ) i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi doradzi. Jaki odcień podkładu(formuły Intensive) będzie najlepszy? Przy okazji jaki korektor mogłabym używać pod oczy?
PS. Zdjęcia robiłam przy oknie w dwóch różnych pokojach o tej samej porze i tym samym zachmurzeniu, nie wiem czemu są dwa różne odcienie, dlatego zamieszczę obydwa.
|