Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 17:05   #3755
Isilindil
Jestem groszek... ;)

Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV

Cytat:
Napisane przez yatagirl Pokaż wiadomość
Hej
Bardzo proszę Was o doradzenie, jaki odcień EDM będzie dla mnie najlepszy. Zamawiałam próbki już dwa razy, ale jedne jakoś tak letnią porą, a drugie niedawno- Try Me - Base - Medium.
Myślałam, że zestaw próbek Medium będzie dla mnie dobry, ale jakoś po nałożeniu wydaje mi się, że jestem za pomarańczowa. Zresztą oglądam się za formułą Intensive, a w tym zestawie jest w dodatku najciemniejsza.
Z pierwszego zamówienia próbek miałam odcienie: Light Neutral, Medium Beige Neutral i Buttered Tan. Jednak w wakacje przy opalaniu się moja cera była na nie za ciemna. Ostatnio wygrzebałam ostatki tych próbek i stwierdziłam, że te jaśniejsze odcienie są lepsze.
Chociaż sama nie wiem - dlatego proszę Was o pomoc- załączę zdjęcia (nie przestraszyć się) i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mi doradzi. Jaki odcień podkładu(formuły Intensive) będzie najlepszy? Przy okazji jaki korektor mogłabym używać pod oczy?
PS. Zdjęcia robiłam przy oknie w dwóch różnych pokojach o tej samej porze i tym samym zachmurzeniu, nie wiem czemu są dwa różne odcienie, dlatego zamieszczę obydwa.
Jeśli chodzi o kolory nie pomogę niestety

Natomiats zastanawia mnie dlaczego chciałabyś formułę intensive? Patrząc na zdjęcia wydaje mi się że nia ma po co kłaść ciężki kaliber na taką ładną cerę
Ale oczywiście to Twoja decyzja

Co do ocznych korektorów: sunlight lub z tego zestawu Morning.
Ten drugi to wersja nawilżająca który świetnie się sprawdza

Niektóre z nas mieszają również sunlight z olejem jojoba i tak nakładają pod oczy.

Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne

Isilindil jest offline Zgłoś do moderatora