2010-01-30, 16:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
Cytat:
Napisane przez Kornka
Deneb,Gunia,Olencja i Wiedzma  Dzięki dziewczyny za opinie  no niestety jakiś przedmaturalny dół mnie łapie... teraz w zasadzie cały świat się kręci wokół wyglądu, tak jak kiedyś pewna siebie ,teraz najchętniej bym schowała się do jakiejś burki jak z kimś rozmawiam  Mam nadzieję,że to jakoś ogarnę, w dodatku teraz spotkam się z osobą na której mi zależy (bardziej opinii  ) a widziała mnie ponad 7 miesięcy temu... boję się reakcji.  może to głupie i dziecinne, ale dla większości ludzi wygląd gra olbrzymią rolę,mimo wszystko.
|
Nie martw się, ja też przed maturą wyglądałam strasznie, wszystko na twarzy porozdrapywane, potem jeszcze przebarwienia. Teraz jestem szczęśliwa studentkę i cera sie powoli poprawia Nie martw się, trądzik to naprawde nie koniec świata a dzieczyna z Ciebie bardzo ładna No i widzisz ile daje trochę dopoweidniego makijażu
Tak oglądam te fotki i minerały kuszą, kuszą... ale jak na razie to dla mnie czarna magia. Zamówienia, łączenie, prasowanie itd... Musze zacząć sie w tym łapać
A czego Ty słuchasz?
|
|
|