Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 17:43   #4450
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Dobrze Cie rozumiem lewatywa czy golenie bez mojej zgody tomasakra zawsze mozna do sadu podac taki oddzial i zadac odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu psychicznym w tym szpitalu co bede rodzila na szczescie jest akcja RODZIC PO LUDZKU i tam pacjent traktowany jest bardzo indywidualnie w trakcie porodu polozna jest non stop chyba ze jest zmiana to wtedy przechodzi sie pod opieke drugiej poloznej pomaga oddycha masuje kaze odpoczywac jaest jak cien rodzacej jedyny minus to brak neonatologi ale ja wierze ze wszystko bedzie dobrze jelsi cos sie dzieje to dziecie jest przewozone do innego spzitala razem z mama juz po porodzie < tutaj do wroclawia > bo walbrzych ponoc nie przyjmuje dzieci rodzacych sie w innym szpitalu no chyba ze na gaju < chyba gaju jak dzielnic nie pomylilam > to tam przyjmuja ale tam oddzial dla dzieciaczkow juz troszke starszych pracuje tam moja znajoma czasem przezywaja tam mexyk < czasem jak opowiada co sie dzieje to az mam gesia skorke >

ale ja sie dzisiaj napracowalam wiem wiem mialam odpoczywac ale nie wytrzymalam musialam jakos swoja frustracje rozladowac i pomylam podlogi popastowalam wyszorowalam dywan przestawilam komode w sypialni zastanawialam sie na dumyciem okna w sypialni bo od tego sniegu cale zafajdane ale nie moglam go otworzyc bo przymarzlo wiec odpuscilam jeszcze tylko schody musze pasta przeleciec by ladnie wygladaly bo sie zrobily matowe a ja lubie jak sie swieca jeszcze upieke karpatke bo mam ochote na te krem :P ale narazie odpoczywam i ogladam reczna

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

ja mam konto na face booku i na naszej klasie

zeby dodac zdjecia to musisz tam jak masz to okienko co wpisujesz swojego posta to z prawej strony masz zaawanssowane i musisz tam kliknac potem na dole masz takie cos jak zarzadzaj zalacznikami i to musisz wcisnac wyskoczy nowe okienko gdzie dodajesz linki i potem dajesz zalacz i powinno dzialac tylko zdjecia powinny byc odpowiedniej wielkosci
Eh ja tak samo mam z tym sprzątaniemkurcze niby ma się człowiek oszczedzac,ale mi tak dziwnie jak siedzę cały dzień w domu i nie zrobic tego czy tego,do podłóg kupiłam fajnego mopa i jeszcze rade daje,ale wanny już nie umyje-mąż ją czyści

Hej natalala dostałyśmy instrukcje od drcron z tym,że ja muszę i tak poczekac na aparat,aż tatko odda.

drcron i bardzo dobrze,że nie pisanełaś słowa o tych kołach-niech im się rysują te panele jak najwięcej;d

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-01-30 o 17:49
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora