Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 17:19   #550
Eggnogg
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez rysienka Pokaż wiadomość
Witam Was moje drogie
mam do Was pytanie. jako miłośniczki zary być może ma któraś z Was bądź przymierzała, któreś z tych butów. widziałam je w zarze w tamtym roku, bardzo mi się podobały, ale w sumie nie miałam okazji by je kupić. teraz znalazłam je na allegro i są idealne do mojej szarej sukienki. tylko pytanie. czy są wygodne? ogólnie uwielbiam wysokie obcasy, tak te powyżej 10 cm też i nie mam problemów z chodzeniem, ale nie wiem czy te buty są stabilne i wygodne. nie chciałabym się wyłożyć na tyłek na polonezie, ani ściągać ich po godzinie imprezy, a ogólnie nigdy butów nawet bardzo wysokich nie ściągam, być może zawsze trafiam na wygodne.
czekam na odpowiedź i życzę udanych łowów w zarze.
Mierzylam obie pary. Te pierwsze byly u mnie po 99 zl i mimo niskiej ceny, nie skusilam sie (tak, tak rozsadek zwyciezyl ). Byly niestety zbyt chwiejne i i nie bylam w stanie chodzic prosto - obcasy wykrzywialy mi sie do wewnatrz. Uwazam, ze takie wykrzywione szpilki wygladaja tragicznie i sobie podarowalam mimo, ze naprawde baaaaardzo mi sie podobaly. W komforcie noszenia byly dla mnie jak te niebieskie/rozowe z gumkami lub sandalki z cwiekami - wizualnie super, na nodze ... tylko do siedzenia

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora