Wątek
:
Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-01-30, 20:21
#
4532
SzatAnka71
Zakorzenienie
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Lari Miszelka obiecała mi przesłać troszkę pigma i jak zobaczę co i jak to nawet 180 zł mi nie straszne ale teraz uważam bo po retinie rozgbiewałam swoje naczynka i dają mi popalić a do tego mróz mi tez nie pomógł wiec chucham na zimne hehe
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
Cytat:
Napisane przez
imiro
Szatanko,masz piekne to ostatnie zdjęcie na NK,bardzo mi sie na nim podobasz,czarnulko śliczna
ogladamczasem z konta męża
znalazlam soltan u mnie w wiosce,nie wiem,czy wlasnie o to wam chodzilo. jest jednak tylko 15 i kosztuje 8funtów(7.99). jesli ktos chce, moge wyslac. sobie kupilam,bo mi sie iwostin konczyl,a na zime dobra i 15.
Imiro Ty na tych ostatnich fotkach wyszłaś kompletnie inaczej niż ostatnio jak Cię widziałam
Ta fotka to już przeszłość bo teraz inaczej wyglądam.Mam u góry proste włosy a na dole troszkę pokręcone.Czekam aż mi trochę odpoczną i robię trwałą
Jeśli chodzi o nawilżacze to podobno YR Richie jest super ale sama nie testowałam.Jak złapię próbki to wypróbuję.A dziewczyny chwalą sobie Physiogel-najbardziej prosty nawilżacz.Ja zakupiłam w Rossmannie żel do mycia dla dzieciaczków w pompce i myję nim gębuchnę....efekty?niczym nie ściagnieta facjata i jest cudnie
A teraz chcę się wziąć za siebie i mniej żreć tylko nie wiem jak to zrobic
A i znalazłam wątek o masażu bańkami chińskimi na cellulit i ujedrnienie...mam zamiar kupić te bańki tylko boję się pajączków
Miłej niedzielki Kobietki
20:27
SzatAnka71
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do SzatAnka71
Znajdź więcej postów SzatAnka71