Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Informatyka - studia - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 19:34   #12
Arashy
Raczkowanie

Dot.: informatyka studia

ze mna to wyglądało tak,ze pierowtnie miałam skończyć dziennikarstwo, jako że matematyki nie cierpię [i vice versa], fizyka moze i mnie interesuje, ale jakos nie potrafię się z nią dogadać itd. równocześnie z humanistycznymi studiami zaczęłam robić studium informatyczne [aktualnie jestem technik informatyk] i stwierdziłam, ze jednak nie trafiłam z wyborem studiów. Studia przerwałam po półtora roku i aktualnie jestem na drugim roku informatyki. Osobisćie twierdze, ze gdyby nie mój Pan Doktor od matematyki wyleciałabym po pierwszym semestrze, programowania jako takiego nie trawię i dostaję alergii, gdy musze to robic, ale nie żałuje zmiany. Chyba... Chyba, bo teraz studiuje informatyke, pracuje jako informatyk i generalnie pasję zamieniłam na coś czym będe zarabiac na życie, co poskutkowało tym, ze czasem nie umiem sobie znależć miejsca, gdy wracam do domu, bo kiedyś od tego trzeba odpocząć

wiesz, informatyka to taki przedmiot do którego trzeba podejść z jakimś entuzjazmem i chociaż nutką zainteresowania. niestety ta dziedzina należy do tej grupy dziedzin, w których trzeba się uczyć praktycznie całe życie, bo wciąz się rozwija.

Arashy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując