2010-01-30, 21:28
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu
Cytat:
Napisane przez Lunawera
Ja po moich poszukiwaniach "doskonałego" fryzjera stwierdzam, że nie znalazłam takiego, który dobrze strzyże, modeluje i jeszcze dobierze odpowiedni kolor.
Tydzień temu pożałowałam kasy i poszłam na pasemka do M1 i teraz cierpię.... Kolor podkładowy miał wyjść ciemny bląd, a wyszedł ciemny brąz. Miał się niby szybko zmyć i pomimo codziennego mycia nic z tego, co najgorsze pasemka też zciemniały i są prawie niewidoczne. Mam na głowie katastrofę....
Zrozpaczona umówiłam się na środę do pana Krzysztofa z Placu Wolności, u którego już kiedyś byłam 2 razy i dobrał mi ładny kolorek, o czym kiedyś na forum pisałam i wkleiłam foto. Nie poszłam ponownie do niego z powodu wysokich cen...
Zobaczę, czy cokolwiek będzie mógł doradzić, bo ja z tym bałaganem na głowie nie wytrzymam 
|
o kurcze, ale termin masz szybciutki, na przedpołudniowe godziny?
no niestety - ja też ubolewam nad cenami farbowania u p.Krzysztofa, dlatego w akcie desperacji walnęłam sobie własnoręcznie brąz farbę na głowę i już nawet nie rozmyślam o rozjaśnianiu
Kciuki trzymam za środę - daj znać jak poszło, bo sama ciekawa jestem czy coś poradzi.
|
|
|