Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-30, 20:38   #3124
martus9191
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
dobry pomysł, czemu nie.
o ile rodzice nie mają nic przeciwko temu.. no,ale chyba wiedzą, że zapraszasz kogoś spoza miasta.. więc gdzieś przenocować musi
No jaha że wiedzą No i tak się stanie, przenocuję go u siebie, tak się tylko zastanawiam co mam z nim zrobic jak pojdę do kosmetyczki

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
xD
ja na pierwszym spotkaniu byłam w... Roosterze tak, tak, nie ma nic lepszego niż baby z tyłkiem na wierzchu -.-
zaś na drugi dzień było lepiej ;D Wawel, spacer brzegiem Wisły...

wróciłam od fryzjera i kosmetyczek.... mam blisko 40wsuwek we włosach chyba będę ję jutro na magnes wyciągać
makijaż taki jak chciałam, muszę tylko małą poprawkę wprowadzić, bo coś mi na jendym policzku taka jasna 'kreska' się robi ;/
i nie wiem co będę robić do 19 ;] chyba za chemię się wezmę
Wawel

Ale ślicznie Ci w tych włosach Na nk już widziałam ;D

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
apropo, to zapomniałam pochwalić rajstop w spraju, świetnie się spisały nic się nie rozmazywało, a nadało skórze ładny zdrowy odcień

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

i jeszcze chciałam wam pokazać, co zrobiłam dziś sobie na obiad, pychota

KLIK

bardzo proste danie - co mi się w nim najbardziej podoba
a jaki ma smak
taki... śródziemnomorski

w ogóle to kocham Nigellę
Jaki kolor rajstop miałaś no i może mogłabyś wstawic fotkę gdzie na jednej nodze masz a na drugiej nie Bo ja nie wiem który wybrac

Ale smakowicie wygląda Muszę na ten makaron zapolowac i sprobowac bo pieczarki uwielbiam

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
nie, ale chętnie obejrzę
Ja też miałam ochotę to zobaczyc, a od siebie polecam Chalenging z Jolie chociaż dramatów nie lubię ten film oglądałam z przyjemnością

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
dobra Żbiki, ja już schowałam do torby co potrzebuję i teraz tylko trza się ubrać więc ja już spadam xd baju
miłego wieczora
No to udanej zabawy Żbiku Zresztą reszcie też

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora