Wymianka Wielkanoc 2010 - "Kic kic - ko ko - kukuryku"
Witajcie dziewczyny 
Ponieważ są już pytania o nową wymiankę postanowiłam założyć nowy wątek na ten temat /sama się wybrałam jako prowadząca - jeśli są inne chętne przekażę pałeczkę /
Więc tak :
"Wielkanoc 2010 - "Kic kic - ko ko /cip cip/ - kukuryku"
Zapisy proponuję do 13 lutego /sobota/ wyniki ogłoszone będą w niedzielę 14 lutego. Wysyłamy około 20-25.03. - listem poleconym /dla pewności/ aby na Święta doszło /koniecznie/ - Święta wypadają 4-5.04.10
Upominek robimy jednej wylosowanej osobie. Technika własna - dowolna załączamy również kartkę z życzeniami świątecznymi - kartka własnoręcznie robiona na kartce powinien pojawić się jakiś symbol Świąt 
Zasady:
- W wymiance mogą wziąć udział wszyscy- /tkie z różnych for im wiecej nas tym lepiej, im wiecej technik, tym ciekawsze prezenty
- Deklarację w wymiance zaznaczamy na czerwono - pogrubiono
- Każdy kto zgłosi się do zabawy, proszony jest o niezwłoczne przesłanie mi swojego adresu chyba że takowy posiadam to nie - ale uaktualnić mogę 
- Proszę o zastanowienie się i odpowiednie podejście /z sercem/ do wymianki 
- Nie ustalam terminu wklejania zdjęć - kto otrzyma upominek może już się chwalić 
Jak są jakieś sugestie czy inne propozycje to proszę - naniosę poprawki !!!!
Zapraszam i życzę miłej zabawy 
1. Hajduczek
2. Just-in
3. Erhong
4. Kalinkii
5. Magand
6. Anka43
7. Barbarera
8. Andzia30
9. Arizoona
10.Zosieńka666
11.Gagusia22
12. Demonika78
13. Leemonqa
14. A.majak
15. Brenda_21
16. Dorota 71
17. Qrczaks
18. EwcIaKIcA
19. Bety32
20. Asieńczyk
21. Limomanka
22. Kaczucha47
23. Ewulinek
24. Anidembska
25. Honka
26. Gitka1
27. Dominikowa
28. Marysiapawlowska
29. Mikilukasza
Lista zamknięta - jutro do wieczora wysyłam adresy !
Osoby zgłaszające się do wymianki powinny mieć jakiś dorobek nie tylko posty ale powinny pochwalić się też swoimi pracami - brać czynny udział w życiu forum - zgłaszać się co jakiś czas na tej stronnce abyśmy wiedzieli że jest 
Jeszcze prośba - apel - to ma być jeden słownie jeden upominek lub ewentualnie dwa drobiazgi + kartka - bo proszę się nie gniewać ale są takie sytuacje że jedna osoba dostaje masę pięknych upominków a druga symbolicznie faktycznie jeden drobiazg / i te i te są z samego serca darowane - ale sytuacja jest - same wiecie jaka !/
Edytowane przez GLINKA121
Czas edycji: 2010-02-16 o 08:09
|