Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 20:47   #2488
EmilaDz78
Zadomowienie

Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...

Cytat:
Napisane przez maajka19 Pokaż wiadomość
Witam, jestem dopiero początkująca w tym temacie, ale bardzo podoba mi się ten wątek Niestety jestem dopiero na 20 stronie, do końca pewnie dobrnę dopiero po sesji .
Powoli zmieniam swoją pielęgnację na naturalną. Posiadam: olejek myjący pomarańczowy, serum antyoksydacyjne Flavo C, hydrolat oczarowy, peeling enzymatyczny z bromelaniną i tonik z kwasami AHA/BHA 10%.

Moja cera znacznie się poprawiła po tych produktach, jednak do ideału jej jeszcze brakuje Moją zmorą są przebarwienia, właściwie powoli już tracę nadzieję, że się ich kiedykolwiek pozbędę.

Planuję kupić jeszcze: hydrolat z kocanki, serum lemon, zel Ha i pewnie jakiś olej, ale jeszcze nie jestem zdecydowana. Co byście mi jeszcze poleciły w walce z przebarwieniami?

Aha, tonik AHA/BHA stosowałam początkowo co trzy dni, jednak nic a nic się nie łuszczyłam. Postanowiłam więc posmarować się nim 3 dni pod rząd, ale dalej nic Co o tym sądzicie?
Ja po ciązy miałam wielką brązową plamę na środku czoła
Poszłam na 3 zabiegi 30%kwasów i po sprawie,teraz używam lekkich kwasów i unikam opalania(po kontakcie ze słońcem plamy raczej wrócą),za to samoopalacze jak najbardziej.
Tylko ostrzegam 30% kwasiory to masakra lepiej się ludziom nie pokazywać przez kilka dni po zabiegu,ja musiałam pracować kilka osób z pewnością wystraszyłam
EmilaDz78 jest offline Zgłoś do moderatora