2010-01-30, 21:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
Była u mnie przyjaciołka, ale sie wysmialysmy, hahahaha! Ze wszystkiego...
Byłam u ortodontki, prawie 100 za naprawe aparatu do odebrania w przyszłą sobote A dzisiaj 130 zł za zajrzenie w dwa dzioby, oj biedni ci rodzice, wiadro bez dna...
Byłam też w Tesco, kupiłam na pasażu kolczyki- motory i dwie spineczki do wlosow: jedna szara w truskawki, druga taka mniejsza w szkocka krate, bedzie fajnie wygladala do moich nowych rajstopek
Jutro kulig 
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Kredzia_
Ogolnie to moja mama poprosila o wypisanie recepty na tabsy, ale jezeli to ma mi pomoc w silnych menstruacjach i je zmnieszyc to z checia bede je brala ;] obawialam sie ze przytyje etc. ale Em napisala ze one wody nie zatrzymuja w organizmie i tak tez wyczytalam w necie ;p Wiec moge je brac, jak bedzie cos nie tak to zrezygnuje, mi wystarczy gumka ;]
|
Rozumiem, ja mam ogolnie baaardzo sucha skore, nawet moja gine to zauwazyla, ale akurat mi złaziła po opalaniu... Pytalam czy moze byc przesuszona z powodu Yazu, powiedziala, ze nie. Na wizazu sa rozne bajki i mity, ponoć wg niektorych wizazanek yaz zatrzymuje wode w organizmie.
Z tymi okresami to roznie, ostatnio tż mnie prawie nosił, bo ja tak cierpialam, bolało i sie lało przeokrutnie.
Nie wiem czy mi sie cyce powiekszyly, moze troszke, chyba mam tez ciutke wiekszy apetyt ogolnie...
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------
Cytat:
Napisane przez EMdz
Lily poka jakie 
|
A nie przelicytujesz mnie?
|
|
|