2010-01-30, 23:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Katunia - trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Żabcia...co do wróżek...mam koleżankę astrologa, czyta z gwiazd i stawia też tarota. Zapraszała mnie ale na tarota się nie skuszę, ponoć można ściągnąć tym na siebie jakieś złe moce...a ja się takich rzeczy boję. Jedyne co to jakieś dwa lata temu napisała mi horoskop (na podstawie daty i godziny urodzenia, wtedy wiadomo jaki był w danej chwili uklad planet)...no cóż...horoskop się sprawdził. Pewnie, że mając napsiany jakis tekst o sobie, podswiadomie działamy w tym kierunku, ale jednak nie do końca...
|
o kurcze i co te horoskop sie faktycznie sprawdzil?
kazda rzecz jaka ci napisala?
Cytat:
Napisane przez iwka28
Ja do wróżek nie chodzę - usłyszane przepowiednie mogą przecież zapaść nam w głowie i nawet podświadomie wpływać na nas. Słyszałam przesąd, że osoba która stawia tarota nie będzie szczęśliwa - tak cena za podglądanie przyszłości
Żabcia przez ten Twój wypad wakacyjny wyjazd mi się śnił - morze plaża słoneczko. Otwieram oczy a tu śnieg
?
|
dokladnie lepiej tam nie nic nie zaczynac .. zeby na siebie jakiegos nieszczescia nie sciagac 
ojj biedna 
trzymam kciuki zebys w takim razie szybko na wakacje gdzies z Tetem pojechala u nas tez snieg .. wiec tym bardziej sie ciesze na wycieczke za 2 tyg o tej pomoze bedziemy w samolocie 
|
|